Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Asfalt Zeehondenjagers

Asfalt is een ideale ondergrond voor wegen en opritten , want het is eenvoudig te gebruiken en goedkoop. Door de chemische samenstelling echter asfalt kwetsbaar voor de elementen en zal na verloop van tijd als het niet wordt beschermd . Afdichting zal asfalt te beschermen tegen weer en andere schadelijke elementen , zoals op aardolie gebaseerde producten. Er zijn verschillende opties voor het afdichten van asfalt . De meest voorkomende zijn koolteer , asfalt gebaseerde , acryl en snel droog zeehondenjagers . Koolteer Allesvuller

Koolteer zeehondenjagers zijn gemaakt van geraffineerd koolteer , dat een mengsel van verschillende chemische stoffen bevat . Deze chemicaliën worden niet beïnvloed door het weer elementen die is waarom asfalt zijn meestal verzegeld in het verleden met behulp van koolteer zeehondenjagers . Koolteer is een bijproduct tijdens de bereiding van cokes , die wordt gebruikt als een verwarmings- middel in de staalproductieproces . Koolteer zorgt voor een harde , glanzende oppervlak dat het asfalt eronder beschermt tegen elementen als regen , sneeuw en strooizout .
Asfaltemulsie Allesvuller

asfaltemulsie zeehondenjagers asfalt gebaseerd . Ze beschermen asfalt goed en worden beschouwd als beter voor het milieu dan koolteer zeehondenjagers zijn. Ze zijn gevoelig voor kleuring , maar omdat ze niet op aardolie gebaseerde producten zoals benzine weerstaan ​​en genezen niet nachts vanwege de verlaagde temperaturen . Asfalt - sealers moet worden aangebracht bij temperaturen van ten minste 50 graden Fahrenheit . De luchttemperatuur moet 50 graden zijn 24 uur voor en na het aanbrengen wat betekent dat ze het beste worden toegepast tussen mei en september .
Fast Dry Allesvuller

snel droog zeehondenjagers worden doorgaans gebruikt in drukke parkeerplaatsen , zoals benzinestations en ziekenhuizen waar het verkeer in en uit op alle uren moeten komen en de parkeerterreinen kan niet worden afgesloten voor een lange periode van tijd . Snel droog zeehondenjagers bevatten geotextiel vezels ( stoffen die gebruikt met de bodem, stenen en andere producten , zoals landschap stof ) die silica bevatten . Deze jagers drogen in ongeveer een uur.
Acryl Allesvuller

Acryl asfalt zeehondenjagers geen olieproducten , zand of grind bevatten . Ze zijn ook bestand tegen UV-stralen en andere milieu-elementen en zijn extreem duurzaam . Normaal gesproken zou vinden acryl asfalt zeehondenjagers op oppervlakken , zoals tennisbanen en een winkelcentrum parkeerplaatsen . Acryl zeehondenjagers zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en doe opnieuw aanbrengen voor maximaal vijf jaar niet nodig .

Wat kan ik gebruiken om Vul het Ruts Mijn Oprijlaan

? Ruts vormen in grind opritten vanwege regelmatige slijtage en sneeuwploegen graven te diep over het oppervlak . Zij afbreuk doen aan de totale uitstraling van een voortuin en maken het moeilijk voor de auto en voetgangers om over te reizen . Je hebt een verscheidenheid van materialen te kiezen bij het vullen sporen , afhankelijk van de diepte , de toestand van de oprit stichting en esthetische v

Meer dan ooit