Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> bestrating >> Content

Hoe te treden van in elkaar grijpende stukken van Decorative Concrete Build

U kunt een vleugje flair toe te voegen aan de buitenkant van uw huis door het bouwen van decoratieve stappen . Je zou kunnen bouwen aan de stappen uit een aantal verschillende materialen , met inbegrip van in elkaar grijpende stukken van decoratieve betonnen straatstenen die unieke patronen vormen. U bestelt de stijl van uw lokale woningbouw bevoorradingscentrum voor het aantal stappen en de grootte van de stappen die u wilt . Maak je geen zorgen als je eerste poging niet geven u de gewenste resultaten . U kunt verwijderen en opnieuw in elkaar grijpende betonnen straatstenen totdat u tevreden bent met de project.Things je nodig hebt
Schep
Verdichten machine
geotextiel
Damp zand zijn
Portlandcement
Troffel < br > Natte zag
Metselwerk lijm
Rubberhamer
Toon meer instructies
1

Kies een dag als de grond temperatuur boven het vriespunt , van 35 V tot 120 V . Reinig het gebied waar u de nieuwe stappen zal bouwen , het verwijderen van struiken en andere materialen . kopen van 2

Bel de nutsbedrijven te controleren voor het ondergrondse water -en gasleidingen . Als het gebied vrij is van ondergrondse obstakels, graven uit een 6 - tot - 12 - inch - diep met de schop . Comprimeert de ondergrond met behulp van een verdichting machine .

Plaats 3 down geotextiel als uw grond is in een slechte natte toestand . Giet verpletterd aggregaat - een mengsel van stenen - tot een diepte van 3/4 inch instelling om het gebied voor de stap. Meng de Portland cement met vochtig zand . Troffel een 1/4-inch laag over het aggregaat , het creëren van een soepele , stabiele basis voor de decoratieve beton risers .

Lay
4 de risers in het patroon dat u wilt de stap te lijken . Snij elke risers met een natte zaag te passen in het gewenste patroon . Solliciteer metselwerk lijm tussen de in elkaar grijpende eenheden . Aanstampen op de toppen van de risers met een rubberen hamer om de risers niveau .
5

Voeg een decoratieve rand hangende loopvlak door het tekenen krijt lijnen op straatstenen in een 3/8-inch overhang . Mijter hoek straatstenen bij een hoek van 45 graden met de natte zaag als je begint te straatstenen lag in een hoek en werk je weg rond . Solliciteer metselwerk lijm op de bodem en zijkanten van grens straatstenen . Plaats in het interieur klinkers voor de top van de stap.
6

Herhaal dit proces voor de volgende stappen . Solliciteer sealer na het metselwerk lijm hardt uit gedurende 30 dagen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1002095350.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.