Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een oprit Regrade

Gravel opritten zijn een betaalbaar alternatief voor verharde opritten , en een praktische keuze als je huis ver van de weg ligt . Het nadeel is dat ze nodig hebben regelmatig onderhoud . Als ze niet goed zijn geïnstalleerd , wordt nat weer de daaronder grond los te maken en trek de rotsen naar beneden , wat resulteert in kuilen en een oneffen oppervlak . Herindeling een oprit is een moeizaam proces , maar het zal permanent de stability.Things je nodig hebt
Schop of graafwerktuigmachine
Tarp Heb Rake
Emmers
Verdichtingsmachine
Gravel
Toon meer instructies
1

Verwijder het grind van de oprit met een schop en dumpen het op een zeil voor hergebruik . Als de oprit is lang , overweeg dan het huren van een graafmachine machine om de arbeid te verminderen . Kopen van 2

Hark de onderste laag van grind in kleine stapels en dumpen de palen in emmers als ze aangekoekt vuil . Giet warm water in de emmers en laat ze in de zon om zoveel mogelijk vuil te verwijderen als mogelijk voordat u terugkeert het grind op de oprit .
3

Unearth alle bovengrond van de oprit site met een shovel of graafmachine machine . Graven tot je de harde vuil raakte onder de bovengrond . Het aanwezige vuil te verwijderen kan variëren van 6 tot 12 cm , afhankelijk van de hoeveelheid bovengrond u . Dump de bodem op een aparte tarp en gebruik deze om zelfs uit laaggelegen gebieden in uw landschap .
4

Begin bij het einde het dichtst bij het huis en graven 1 inch meer met elke 8 meter aan lengte aan de oprit gooien naar de straat voor de afwatering .
5

Ga over de ondergrond met een compactor machine twee of drie keer , of totdat de ondergrond weerstaat druk. Verdichten van het vuil zal helpen voorkomen dat grind weer wegzakt .
6

Leg de onderste laag van grind over de verdichte vuil en verspreid het met een hark .
7

toevoegen medium grind in de site om de bovengrond verwijderde vervangen. Comprimeert het tot de rotsen voelt stevig en stabiel .
8

Voeg de toplaag van grind op de oprit . Hark het oppervlak in een kroon , zodat het hoogste punt naar beneden loopt het midden en de laagste is langs de zijkanten voor de afwatering .

oprit & Sidewalk Ontwerpen

Opritten en trottoirs zijn functionele aspecten van een huis, maar het uiterlijk van uw oprit of stoep kan ook toevoegen beteugelen beroep en een aanvulling op de architectonische kenmerken van uw woning . Huiseigenaren hebben de keuze uit soorten oprit, van gemalen grind en basic asfalt of beton oppervlakken tot meer decoratieve mogelijkheden . Het toevoegen van decoratieve elementen op beton of

Meer dan ooit