Huis Tuin

Huis Tuin

Wire Size van 12V Landscape Lighting

Het ontwerpen van het landschap verlichting voor een commercieel of residentieel vastgoed vereist een adequate planning en veiligheidsvoorschriften . Een 12V systeem biedt gemakkelijker, veiliger en meer flexibele installatie en operationele procedures dan standaard 120V -systemen , volgens EC & M. Het kiezen van de juiste draaddoorsnede voor uw 12V landschap verlichting is essentieel voor een goede werking , energie-efficiëntie en veiligheid. Bij de keuze van de draad , rekening met factoren zoals spanning wegvalt en totale wattage van je lampen . Voltage Drop

Spanningsdaling treedt op omdat de draad die de elektrische stroom van de transformator om de lichten te dun . Deze voorwaarde zorgt ervoor dat de output van verlichting langs de run af te nemen . De elektriciteit verliest een deel van de spanning hoe verder moet reizen . De lengte van het traject, het aantal armaturen en de draaddikte zijn allemaal factoren die spanningsverlies beïnvloeden. Spanningsverlies te berekenen, vermenigvuldigt u het totale vermogen van de lichten op de vlucht door de lengte van de vlucht en delen door de kabel grootte constant .
Totaal Wattage

Het berekenen van de totale vermogen op een run van lichten is rechttoe rechtaan . Voeg eenvoudig op alle individuele lamp watt dat u van plan om te draaien op elke draad . Deze informatie kan meestal worden gevonden op de lamp zelf en op de verpakking . De lamp moet " 100W " of een ander nummer , gevolgd door een "W" voor Watts .
Draad Lengte

Kabellengte zeggen afhankelijk van de gewenste set up . U kunt het opzetten van uw verlichting als een serie , ook wel bekend als een " slang " of " daisy chain . " Of je kan het opzetten van een split -configuratie met twee of meer richtingen uit de transformator . Wat je kiest hangt af van uw verlichting nodig heeft . Meet de totale afstand van de draad van de transformator naar de laatste armatuur . In het geval van gesplitste configuraties , tel de lengtes van beide draden .
Cable Grootte Constant

Kabelgrootte constanten veranderen afhankelijk van de dikte van de kabel . Meter wordt gemeten door de National Electrical Code AWG nummer systeem . Hoe kleiner het AWG getal , hoe dikker de draad en hoe groter de constante . AWG nr. 16 , nr. 12 , nr. 10 en nr. 8 hebben draad constanten van 2200 , 7490 , 11920 en 18960 , respectievelijk . Gebruik dit nummer bij de berekening van het spanningsverlies .
Kiezen Wire Size

Bij het kiezen van draaddikte , je doel is om spanningsverlies te minimaliseren , zodat alle lampen produceren ongeveer dezelfde wattage . Afhankelijk van uw lay-out , moet u mogelijk verschillende grootte draden te gebruiken voor elke run . Als uw totale wattage lading is 250 , bijvoorbeeld, en de afstand meer dan 40 meter , kun je verwachten dat een aanzienlijk spanningsverschil ervaren met behulp van een AWG nr. 12 draad. Echter, de spanningsval aanzienlijk worden verminderd door een AWG draad nr. 8 . Als je twijfelt , gebruik dan een dikkere , lager AWG nummer draad om spanningsverlies te voorkomen .

Hoe te Dirt gebruiken als bodembedekker in Woestijn Landscaping

In veel opzichten , het landschap dat uw huis omringt is net zo belangrijk en invloedrijk als de verf kleur van uw huis . Landscaping kan uw huis lijken weelderige , saai, magische of klassiek , afhankelijk van de keuzes die je maakt . De woestijn biedt zijn eigen uitdagingen op het gebied van landschapsarchitectuur , water is zo schaars . Terwijl woestijngrond is ofwel zanderige of hard, kunt u u

Meer dan ooit