Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Walks & Pathways >> Content

Hoe bouw Large Stone Steps

Stone stappen zijn een prachtige aanvulling op een heuvel tuin , gemakkelijker toegang en het lopen met behoud van een aantrekkelijke , natuurlijke sfeer . Stappen kunnen worden gemaakt van gehouwen steen gesneden in reguliere platen of grote individuele stenen , elk geplaatst als individu stap . Hoewel je moet kiezen voor het type steen op basis van uw locatie en de stijl van de tuin of gazon waar de stappen zullen worden geïnstalleerd , kalksteenplakken een frequente keuze. Wat je nodig hebt
staken Mason's touw
Tall pole
lijnniveau
Meetlint
Schop
Zand of fijn grind
Toon meer instructies < br >
1

een pad Bepaal voor de stappen en markeer deze met Mason's touw gespannen tussen inzet. kopen van 2

Bereken de helling van het gebied om het aantal , de breedte en de plaatsing van de stappen te bepalen . Stel een belang bovenaan de stap pad en een hoge paal onderaan . Strek touw tussen de twee met een line level en meet de hoogte onderaan het spel. Dat is de val . Meet de lengte met een meetlint . Gebruik de twee metingen te achterhalen stap plaatsing , zetten stappen een comfortabele pas uit elkaar en een acceptabele stap omhoog of omlaag ; bijvoorbeeld, zou een gebied van 10 meter lang met een val van 5 meter nodig over 10 stappen die elk zijn ongeveer 9 centimeter hoog .

Zorg Goedkope 3 stappen met 9 centimeter tot 1 voet van stijgen, of verticale afstand , op elke stap en minstens 1 voet van de band , of tredebreedte van achter naar voren . Gebruik bredere loopvlakken op zachte hellingen , meer vogels op steilere hoeken. . Mark riser locaties met inzet aan elke kant
4

Gebruik een schep om te graven uit de stap gebied in de configuratie van de stappen ; wezen , maak je stappen samengesteld uit vuil . Graven om de diepte van de stenen , vermeerderd met ten minste 2 centimeter , zodat een basis waarop de stenen waterpas .
5

Spread 2 centimeter van zand of kleine gebroken grind over alle van de traptreden . Indien nodig, tijdelijke omheiningen van hout om die basis op steile trappen te houden; dit misschien niet nodig op zachtere hellingen .
6

Compact het zand of grind in een vlakke ondergrond de breedte van de stap. Gebruik een omvang heeft dat het vlak staat , hoewel het zal worden aangepast om te voldoen aan de stenen .
7

Leg de eerste stap , vanaf de onderkant. Pas zand of grind onder stap om ervoor te zorgen dat het loopvlak waterpas ; controleren met een niveau van voor naar achter en van links naar rechts .
8

Verwijder de tijdelijke barrière , als er een is , en plaats de tweede steen , zodat de voorste rand overlapt de achterkant van de eerste steen lichtjes . Zet de steen en test om ervoor te zorgen het is stevig en wiebelt niet .
9

In andere stenen op het pad op dezelfde manier . Gebruik slechts een steen per stap als je kunt , of een combinatie van twee of meer stenen voor de stap breedte , indien nodig.
10

Voltooi de stappen door de verpakking in vuil aan de randen van de stappen ' om de stenen te houden op zijn plaats . Veeg zand in gewrichten op het loopvlak van elke stap die uit twee of meer stenen.
11

Loop langs de stappen een paar keer om eventuele stenen die niet vast of die verschuiving onder uw gewicht te ontdekken . Pas losse of wiebelende stenen.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1002019362.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.