Huis Tuin

Huis Tuin

Bloeiende bomen die een puinhoop

Alle angiospermentaxa bomen produceren bloemen , maar sommige bloemen zijn zo klein , ze zijn niet merkbaar . Andere bomen produceren grote , weelderige bloemen , vruchten en zaaddozen die uiterst rommelig kan worden na het seizoen eindigt . Bloeiende bomen , terwijl kleurrijk en aantrekkelijk tijdens de bloei tijd , uiteindelijk hun verlopen bloemblaadjes en fruit vallen op de onder de grond , waardoor er een puinhoop van gebruind , rottend afval onder de kruin van de bomen . Bloeiende bomen zijn zeer gevoelig voor ziekten en plagen , en dus meer zorg en onderhoud dan andere bomen nodig hebben om een perceel vervuild met gebruind bloemblaadjes en rotten , ongedierte beladen fruit voorkomen . Slordige Bloemen

geteelde bloeiende bomen , zoals de kornoelje , magnolia en bloeiende peren , bieden een prachtig seizoen kleur in tuinen en stedelijke locaties . Zodra de bloemen vervagen, maar de leeftijd , het bruinen bloemblaadjes plof op de grond , verkleurde en rommelig . Rottende bloemen op trottoirs en wegen worden glad en stinkend ; op grasvelden , kan weggegooid bloemen het gazon overweldigen , waardoor het gras geel. Enkele van de meest aangeplante bloeiende bomen die rommelige massa's bloemen die opruimen vallen zijn de bloeiende peer, catalpa , magnolia , kers, kornoelje , koningin krip mirte en bottlebrushbloem .
Slordige Vruchten

Bloeiende bomen produceren vruchten. Niet geoogste vruchten op de grond vallen als ze rijpen , waardoor een glad oppervlak voor stedelijke voetgangers en bestuurders . Landelijke gebieden kunnen worden geplaagd met vlieg of rups parasitaire aandoeningen die zich voeden met de overrijpe , rottend fruit ; rottend fruit op de grond kan herten die gemakkelijk rekening houden met de rest van de tuin een heerlijke voorgerecht trekken . Appelbomen, bijvoorbeeld , hebben veel vijanden : schurft , meeldauw , roest , meeldauw , gallen , roetzwarte vlek , flyspeck en een groot aantal parasitaire plagen . Geteelde bomen bekend om hun neiging tot stinkende of snel - rottende vruchten vallen onder de vrouwelijke gingko boom , crabapple rassen , Aziatische witte moerbei , en persimmon .
Slordige Pods

Sommige bloeiende bomen ontwikkelen lelijk en rommelig zaaddozen na het produceren van bloemen en fruit . In tegenstelling tot de afgedankte bloemen en vruchten , doe zaaddozen niet gemakkelijk ontleden of worden verslonden . In plaats daarvan , de peulen verstoppen afvoer bekkens , verzamelen in stapels op stoepranden en een rommelig gebied onder de kruin van de bomen . Sommige bloeiende bomen die lelijk en rommelig zaaddozen te produceren onder de honeylocust , vrouwelijke koffie boom , mimosa , prinses boom en berg as .
Management Technieken

Ondanks de rommelige gewoonten van bepaalde bloeiende bomen , tuinders hebben wel een paar keuzes voor het beheer van hun bomen en het selecteren van cultivars voor de nieuwe tuin . Arborists hebben een chemische behandeling te verminderen of elimineren de gladde ontwikkeld , laten vallen vruchten van de bloeiende peer en Liquidambar bomen . Ethephon ( een groeiregulator ) , gespoten op de bomen in volle bloei , hebben aangetoond dat de " overlast " vruchten van deze gemeenschappelijke stedelijke bloeiende bomen te elimineren . Bomen gesnoeid tijdens de bloeifase produceren minder bessen en gesnoeid bomen in het algemeen minder gevoelig zijn voor de ziekte . Voor nieuwe tuinen , selecteert cultivars die geen zaaddozen , zoals het Majestic honeylocust variëteit te produceren; of ziekte-resistente bomen, zoals de appel - schurftresistente crabappleboom cultivars " David " of " Liset . "

Wat voor soort Bark Heeft een Black Cherry Tree Have

? Niet te verwarren met een zwarte kersenboom met elke kersenboom. De vrucht van een zwarte kers is vaak zon donkerrode of paarse dat het lijkt zwart , maar zijn slurf heeft dezelfde kwaliteit . De schors van een zwarte kersenboom kan ook verschijnen zwarte , afhankelijk van zijn leeftijd, maar haar meest onderscheidende kenmerk is dat het scherp is gebroken . Definitie De zwarte kersenboom is g

Meer dan ooit