Huis Tuin

Huis Tuin

Wanneer moet u een Red Maple Plant in Zone 6

De ideale planten tijden voor bomen , heesters en vaste planten in zone 6 , waar de temperatuur normaal gesproken niet onder de 10 graden Fahrenheit vallen , zijn de lente en de herfst . Dit omvat Acer rubrum of rode esdoorn , een inheemse boom vaak gebruikt in het modelleren vanwege zijn spectaculaire val blad kleuren. Lente en herfst zijn actief groeiende tijden voor de planten in zone 6 , maar hebben niet de verzengende hitte van de zomer . Wanneer geplant tijdens de koelere temperaturen , kunnen bomen hun energie steken in steeds gevestigd in plaats van het hanteren van milieu-invloeden . Aanplant

De juiste planten techniek is essentieel voor het waarborgen van de levensvatbaarheid op lange termijn en de gezondheid van de boom . Selecteer een gezonde plant van een gerenommeerde kwekerij . Zorg dat er geen die- back bestaat op de tips en toppen van de takken en de schors heeft geen zichtbare schade. Bomen uit de kwekerij zijn gebald en jute of gekweekt in een container .

Graaf een gat van ten minste driemaal de diameter van de kluit en de precieze diepte . Het gebied waar de wortel aan de stam moet 1 centimeter boven de grond zijn. Plaats een boom met een jute kluit in het gat . Stabiliseer de boom door het plaatsen van een of twee shovelfuls grond rond de onderkant van de kluit . Knip een draad en abseilen . Als het verpakt in natuurlijke jute , zal de jute desintegreren in de tijd. Als het vinyl jute , verwijderen. Zorg ervoor dat de wortels niet te beschadigen. Stabiliseren en strek de boom. Back - vul het gat met rijke grond of compost en stevig naar beneden de grond . Waterput . Voor een boom gekweekt in een container voorzichtig de boom verwijderen en in het gat . Voorzichtig rechtzetten elke wortels die groeien in de vorm van de pot.
Bemesting

Het verstrekken van een goede basis van compost bij het planten van de boom zal voortdurend voeden voedingsstoffen naar de boom. Als compost niet beschikbaar is, bevruchten de rode esdoorn met een slow - release meststof terwijl het wordt steeds gevestigd. Voeden met een evenwichtige 10-10-10 meststof tweewekelijks gedurende de eerste twee maanden en dan maandelijks. Stop het voeden van de boom een maand voor de eerste vorst datum , en niet voeden in de winter, terwijl de boom is slapende .
Onderhoud

De rode esdoorn vereist geen snoei , tenzij deze is beschadigd . Het heeft een natuurlijk ronde kroon met een aantal cultivars met een enigszins piramidevorm . Tot vaststelling van een laag mulch , zal 2 tot 3 centimeter diep , op jaarbasis helpen om onkruid neer , vocht vast te houden in de bodem en houdt de grond onder de boom koeler tijdens de hete zomermaanden .
landschap rassen

Twee rode esdoorn cultivars met uitstekende bladeren vallen zijn '' Red Sunset '' en'' oktober Glory . '' Beide rassen kunnen worden geplant in zone 6 en hebben heldere fall gebladerte met rood en oranje gekleurde bladeren . Ze bereiken van ongeveer 50 meter hoog .

Waarom zijn mijn Bomen Oozing Sap

? Net als bloed lekt uit een mens geeft een blessure , sap sijpelt uit een boom is een teken van letsel , ongedierte of ziekte. Specimens die gewond raken en bezuinigingen in hun bast ontwikkelen zijn vatbaar voor bacteriële infecties die het sap te persen uit een boom. Woodboring insecten kan ook verantwoordelijk zijn. Slijm Flux Slime flux , ook wel bekend als wetwood , is een bacteriële aando

Meer dan ooit