Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Bomen >> Content

Hoe te behandelen Peach Trees Met Boom Sap

Peach bomen groeien in de Verenigde Staten en de opbrengst fruit tijdens de zomer. Er zijn twee hoofdtypen van perzikbomen , hardsteen en vastzittende pit , die gebaseerd zijn op de aard van de verwijdering van de put is . Helaas zijn perzikbomen geplaagd door verschillende gezondheidsproblemen . Een van deze problemen is bacteriële kankers , die sap veroorzaken slijk van de bomen . Behandeling bacteriekanker begin zal de verspreiding van de ziekte , die potentieel dodelijk voor de boom te stoppen . Wat je
Spray nodig verf
propaantoorts
Toon meer instructies
1

Onderzoek romp en ledematen van de boom voor elk gebied dat bol staat sap . Bedek deze gebieden een kleine hoeveelheid verf .
2

Houd de vlam van een propaan toorts tegen het getroffen gebied gedurende 20 tot 30 seconden , afhankelijk van de Universiteit van Idaho website. Dit zal de infectie te doden en verbreiding ervan te voorkomen . Herhaal het proces van het dichtschroeien van de kanker op deze manier een keer per dag voor maximaal drie weken .
3

Snoei weg elke geïnfecteerde takken ongeveer 2 centimeter onder de kanker . Voer deze handeling na de perzikbomen zijn gegaan te ontluiken . Na het snoeien , vegen van gereedschap gebruikt met alcohol . Dit zal de verspreiding van de ziekte aan een bomen te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1002093244.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.