Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te herstellen van beschadigde bast van een Gescheurde Limb

Storms en ongedierte schade kan veroorzaken takken te buigen en uit de buurt van het lichaam van de boom te breken. Als een ledemaat is gedaald van een boom in uw tuin , maar is nog steeds verbonden aan de boomschors , moet u dit herstellen zo snel mogelijk om de boom te redden . Indien niet meer dan 50 procent van de boom is beschadigd door te sterven gebroken ledematen , sta je een goede kans repareren en terug te zenden naar de gezondheid . Afhankelijk van wanneer u de schade te ontdekken, kunt u zelfs in staat zijn om de bark.Things je nodig hebt
Mes
tuinieren schaar Kerstboom zalf
Schuurpapier
Duct tape
< besparen br > Toon meer instructies
1

Verwijder eventuele gebroken ledematen verbonden aan de losse schors. Dit zal de voedingsstoffen in de levende boom te stoppen wordt geabsorbeerd door te sterven schors en takken . Probeer niet te sterven ledematen terug naar de boom vast . Kopen van 2

Scheur losse stukken schors van de belangrijkste schade aan de boom . Je wilt niet dood schors nog op de boom. Met behulp van een scherp mes of tuinieren schaar , knip de schors beneden zo dicht mogelijk bij het ​​lichaam van de boom als mogelijk . Wees niet te guts of verdeeld in de boom.

Reinig 3 het gebied waar de bast als weggesneden . Zeep en water is prima te gebruiken , maar u kunt ook vragen uw tuinieren winkel voor boom zalf . Deze zalf bevat voedingsstoffen naar de open wond te behandelen. Gebruik uw oordeel over de hoeveelheid schade aan de bast verbinding met de boom te beslissen of zalf noodzakelijk . Als de bast heeft grote of diepe snijwonden, zalf is een goede keuze . Na reiniging kan de boom drogen .
4

Schuur de randen van de schors dichtbij de boomlichaam met fijn schuurpapier . Het doel is om de bast glad en effen met alle resterende boom gewrichten te brengen . U wilt voorkomen dat ruimten tussen schors en het lichaam van de boom die kunnen toestaan ​​regen of plagen te trekken, terwijl de bast is genezing .
5

Wikkel duct tape over de nieuw gladde schors en dek deze af . Indien mogelijk op basis van waar de schade is , proberen te wikkelen wikkel de tape rond de boom aan de schors te houden intact en te beschermen. Verschillende wraps zal rond het werk doen , maar wees voorzichtig de tape niet te laten binden of knijpen in op zacht hout .
6

Survey het gebied rond de boom . Indien de schade werd gedaan binnen een dag of zo , het verzamelen van alle schors stukken die je kunt vinden . Reinig de wond zoals in eerdere stappen . Plaats de schors stukken terug aan de boom en duct - tape ze terug in de juiste positie . Verlaat ongestoord te genezen .

Rassen van de Amerikaanse inheemse bomen

De variëteiten van Amerikaanse inheemse boomsoorten gevonden in Noord-Amerika onder andere groenblijvende en bladverliezende bomen . Bomen met mooie bladeren , bloemen en vruchten zijn geschikt voor landscaping banen rond uw woning . Door zich te concentreren op het gebruik van inheemse soorten , u te helpen bieden zowel leefgebied en voedsel voor de wilde dieren in uw regio , terwijl het verbeter

Meer dan ooit