Huis Tuin

Huis Tuin

Vlinder Planten voor Zone Nine in de volle zon

US Ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone 9 omvat een groot deel van Californië , delen van Arizona , het zuiden van Nevada , de Gulf Coast gebied van Texas en Louisiana , en grote delen van Florida . Tuinarchitecten zoek naar vlinder tuinen te creëren heb je verschillende opties om uit te kiezen zo veel verschillende soorten met aantrekkelijke bloemen gaan . Veel van deze planten groeien in een volle locatie zon .
Broadleaf Evergreens

Cuphea is een breedbladige groenblijvende struik die groeit tot 30 centimeter in de volle zon. Het is tropisch in de natuur, met zone 9 zijnde de koudste zone waarin het is winterhard . De rode , buisvormige bloemen trekken vlinders , net als de bloemen van trailing lantanas , een struik met stengels lijken op wijnstokken die het mogelijk maakt de soort te verdubbelen als bodembedekker . Trailing lantana is groenblijvend en bloeit het hele jaar door . Andere breedbladige groenblijvende soorten kunnen worden aangetrokken vlinders en groeien in de volle zon in deze zone zijn onder Adam's naalden , yucca , Spaans dolk en gele klokken.
Bladverliezende heesters

Lead plant is een veelzijdig struik , omdat het groeit in een klimaat zo warm als zone 9 , alsook een zo koud als zone 2. Deze bladverliezende heester blijkt paars - blauwe bloemen en trekt vlinders . Vlinderstruik hybriden ontworpen om vlinders te lokken om hen en geschikt voor de volle zon omvatten " Miss Ruby 'en' Golden Glow '. De zeven - zoon bloemen en diverse soorten van Blauwbaard werk in zone 9 vlindertuinen . Rose struiken van vele soorten, zoals floribunda roos, hybride thee roos en miniatuur roos, allemaal onweerstaanbaar voor vlinders te bewijzen.
Vaste planten

De lijst van vaste planten die geschikt zijn voor groeien in zone 9 volle zon , met vlinders in het achterhoofd , is lang. Het omvat soorten zoals stokroos, groen milkweed, moeras aster , tickseed , zoete William , knop bloem en ox-eye daisy . Hibiscus in het bijzonder bloeit voor langere tijd , met cultivars zoals ' Sweet Caroline ' beginnen in juli en voortgezet tot en met september . Coneflowers , black - eyed Susans , rozemarijn en vele soorten wijzen vlinders brengen ook om uw woning .
Vines

Trompet kamperfoelie groeit in de schaduw , op basis van de Missouri Botanical Garden , maar bloemen overvloediger wanneer geplant in de volle zon. De buisvormige bloemen van deze Noord-Amerikaanse inheemse wijnstokken zijn oranje en scharlaken , waardoor het moeilijk voor voorbijgangers en vlinders te missen . Hybriden van trompet kamperfoelie , zoals ' Alabama Crimson " en " John Clayton " groeien naar 20 en 12 meter , respectievelijk . Trompet kamperfoelie wijnstokken wildgroei langs de grond of klim en deksel hekjes , priëlen , hekken en hellingen . Naast vlinders , kolibries zweven over hun bloemen en nippen van hun nectar .

Zand Cherry Heesters & Vogels

Het zand kers ( Prunus besseyi ) is een struik die goed gedijt in USDA zones 3-6 Het is droogte - tolerant , houdt van de zon en trekt vogels in de zomer, wanneer het begint om fruit te produceren. . Het is een bladverliezende heester met grijs- groene bladeren die 4-6 meter hoog groeit . Zodra de struik is ingeburgerd , het vereist niet vaak , diep water , ongeveer een keer per week tijdens droge

Meer dan ooit