Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Low Sumac Heesters

Lage sumak struik is niet gerelateerd aan de giftige variëteit aan sumak , en ze zijn winterhard in de zones 3 tot en met 9. De lage sumak groeit 1 tot 2 meter hoog , maar het verspreidt zich door ondergrondse wortel sukkels en kan in een gebied dat is 8 meter breed in te vullen. Het loof van de lage sumak struik is groen in de zomer , maar in de herfst , de bladeren veranderen in de kleuren rood en oranje . Borstel tegen deze plant en een zoete geur vult de lucht . Vrouwelijke bloemen bieden kleine clusters van harige rode bessen in de late zomer tot wilde dieren te voeden .
Wat je nodig hebt
Schep
Compost
Instructions
1

Dig een gat dat is dezelfde diepte als de container en twee keer de diameter van de container.
2

Vul het gat met water en laat het water weg op natuurlijke afvoer .

3

de grond die u hebt verwijderd van het gat met wat compost wijzigen . De compost voegt voedingsstoffen aan de bodem om te helpen de lage sumak struik groeien . Compost toe te voegen op de verhouding van 3 delen de bodem op 1 deel compost .
4

Verwijder de lage sumak struik uit de pot . Leg de pot aan de zijkant en op de buitenzijde van de pot . Dit zal het vuil rond de omtrek van de pot los te maken , maar niet duwen op de pot zo hard dat je het uitmaakt van de kluit .
5

Plaats de lage sumak struik 's kluit in het centrum van het gat . Duw de grond op zijn plaats rond de kluit . Houd de bovenkant van de kluit op hetzelfde niveau als de grond .
6

Water van de lage sumak struik diep . Draai de waterslang aan op een langzame stroom en laat het water lopen totdat de grond verzadigd is. Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar niet doorweekt nat , totdat de sumak is gevestigd.

Rassen van White Hibiscus

De hibiscus komt in verschillende vormen , alles binnen de familie plant bekend als Malvaceae , waarbij sommige eenjarigen , andere bladverliezende struiken en andere soorten zijn vaste planten . Geassorteerde soorten van deze soorten produceren witte bloemen en zijn opvallend wanneer in bloei. Deze witte hibiscus planten zijn geschikt voor tuinarchitectuur rond uw woning . Rose of Sharon Diana

Meer dan ooit