Huis Tuin

Huis Tuin

Heeft een Summersweet Plant bladeren geel in de herfst

? Summersweet ( Clethra alnifolia ) gaat door de alternatieve naam van zoete pepperbush . De struik wordt gevonden gedurende het grootste deel van het oosten van de Verenigde Staten , groeit wild in vochtige gebieden en geschikt als tuinplant . De gele kleur van Summersweet bladeren in de herfst verhoogt de landschapsarchitectuur waard . Voordelen

Tijdens de herfst maanden , de bladeren van Summersweet beurt tinten van geel , waarvan sommige kunnen zeer opzichtig . Geelgroen en goudbruin zijn twee tinten van geel, dat Summersweet 's vallen loof kan worden , waardoor de struik een potentiële sierplant .
Gebladerte

Summersweet bladeren zijn late te ontstaan ​​in de lente , uiteindelijk ontwikkelen tot tussen de 1 ½ inch tot 4 inch lang en breed als 2 cm . Het blad is een donkere tint groen voor veranderende kleuren in de herfst.
Toepassingen en functies

Groeien tot zo hoog als 8 voet, Summersweet is een passende struik te groeien in groepen langs stichtingen , of in de open lucht. Summersweet bloemen tijdens de maanden juli en augustus met de witte bloemen veranderen in bruinachtige zaaddozen . De bloemen zijn geurig en ontstaan ​​in spikes op de takken van de struik .

Hoe ver heb je Plant Dwerg Cherry Struiken

? Dwerg cherry struiken zijn compact , gecultiveerde variëteiten van laurierkers , soms ook bekend als Engels laurier ( Prunus laurocerasus ) , winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 6 tot en met 8 Twee van de . meest voorkomende soorten zijn Otto Luyken ( Prunus laurocerasus ) en Nana ( Prunus laurocerasus ) . Hoewel deze zijn dwerg rassen , ze zijn n

Meer dan ooit