Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Planten >> Content

Wat zijn Jeneverbessen

De jeneverbes is een grote en gevarieerde groep van houtige groenblijvende planten die groeien in gebieden over de hele VS en Canada . Winterhard en aanpasbaar , worden ze vaak gebruikt voor landscaping doeleinden en variëren van kleine , uitgestrekte bodembedekkers om bomen die kan overtreffen 30 meter hoog . Kenmerken

Jeneverbessen zijn traag tot matig groeiende evergreens die vlezige blauw of paarse bessen produceren . Naalden jeneverbessen ' zijn zacht en schilferig of stekelige en pine- achtige . In het algemeen , het blad is scherper en stekelige op jonge bomen , steeds zachter en afgevlakt met de leeftijd . Het blad varieert tussen de verschillende tinten grijs , groen en blauw. Honderden variëteiten zijn verkrijgbaar in vele maten en vormen .
Soorten

De kleinste jeneverbessen worden gemalen cover-types , zoals kruipende jeneverbes en Blue Pacific Chinese jeneverbes , die zelden boven de 1 voet in de hoogte , maar kan 5 meter of meer te verspreiden. Andere jeneverbessen zijn struiken die groeien tussen de 4 en 10 meter hoog . Deze omvatten Arcadia savin jeneverbes en Armstrong Chinese Jeneverbes . Boomsoorten , zoals Rocky Mountain Juniper , kan oplopen tot 10 tot 30 meter hoog.
Climate Voorwaarden

Jeneverbessen kan aanpassen aan een breed scala van de bodem types , maar ze vergaan best in een vochtige , goed gedraineerde grond met een bijna neutrale pH. Volgens de Virginia Cooperative Extension , jeneverbessen zijn beter geschikt voor droge , slechte kwaliteit van de bodem dan andere evergreens . Voldoende zonlicht is essentieel. Jeneverbessen groeien niet goed in te natte of schaduwrijke plaatsen .
Overwegingen

Jeneverbessen zijn beschikbaar voor vrijwel elk klimaat in de VS, maar alle jeneverbessen zijn niet geschikt voor alle gebieden . Als u van plan bent over het toevoegen van een aantal van deze planten aan uw landschap , praten met een lokale expert en overleggen met een Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid zone kaart om u te helpen beslissen welke rassen van de jeneverbes zijn precies goed voor de omstandigheden in uw achtertuin . < Br
>

From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-plants/1002091883.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.