Huis Tuin

Huis Tuin

Aziatische Jasmine Planten

Bodembedekkers wordt vaak over het hoofd gezien , terwijl de planning landschapsarchitectuur . De meeste mensen gaan ervan uit dat het gras is alles wat nodig is en soms is . Maar wanneer een andere textuur gewenst is voor delen van het pand , kan een andere laag groeiende plant , Aziatische jasmijn , goed werken als bodembedekker , hetzij samen met het gras of in de plaats van het. Snel groeiende

Aziatische jasmijn groeit zeer snel en heeft de neiging om heel dicht geworden . Het bereikt een hoogte van ongeveer 6 tot 12 centimeter en elke plant spreidt zich uit tot ongeveer 3 meter in alle richtingen . De plant stuurt lopers , net als bepaalde leden van het gras familie , zoals spin planten en kwakzalver gras. Het is een plant die veel onderhoud niet nodig is na het eerste jaar . Gedurende die tijd , maar de jasmijn is nog steeds kwetsbaar en zwak .
Beschrijving

meeste Aziatische jasmijn planten hebben diepe groen , glanzend , ovaal - vormige bladeren . Deze plant is groenblijvend en zal de kleur en frisheid te bewaren tijdens zelfs de koude wintermaanden , waardoor ze blijven relatief mild. Als het weer ernstiger dan normaal , kan het echter zijn bladeren tijdelijk dalen , bruin of zelfs sterven . Deze plant verdraagt ​​schaduw en directe zon even goed en verspreidt zich snel een groot gebied bestrijken . Het is , in feite , waarschijnlijk over de tuin te nemen indien toegestaan ​​uit te strekken .
Oprichting

Deze plant heeft veel vocht aan de slag voor het eerste jaar . Als het opdrogen in die tijd , kan niet overleven . Daarna is het goed tegen de droogte tot op zekere hoogte . Het begint goed in schaduwrijke gebieden, maar is niet bang om zich te verspreiden naar de volle zon gebieden na verloop van tijd . Deze plant kan in de buurt van een hekwerk worden geplaatst en getraind om hem te beklimmen want het stuurt lopers veel op gras doet .
Soorten Aziatische Jasmine

True Aziatische jasmijn niet bloem , dus als de plant in kwestie is de bloei, het is een ander type van jasmijn , zoals Confederate of gele ster Jasmine en niet dezelfde plant helemaal . True Aziatische jasmijn komt met effen donkergroene bladeren , bont blad ( groen met strepen ) en ook groeit in dwergvorm . Aziatische jasmijn wordt ook wel Japanse ster jasmijn en Aziatische jasmijn en komt oorspronkelijk uit Japan en Korea .

Kan een Hydrangea worden opgepot in een Outdoor Planter Pot

? Hortensias zijn geschikt voor het planten in de buitenlucht potten , maar indien geplant op deze manier , ze vereisen meer zorg en aandacht . Tuinders in koudere klimaten moeten ook zorg te dragen bij de overwintering van de planten als ze willen dat ze de winter overleven . Functies De pot moet groot genoeg zijn voor de plant om te groeien en diep genoeg voor de hortensia zijn om een voldoen

Meer dan ooit