Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Terrassen >> Content

Hoe kan ik een Natural Slate Patio leggen in Dirt

Natuurlijke leisteen patio's zorgen voor een duurzaam oppervlak voor een buitenruimte . Leisteen is natuurlijk weerbestendig en visueel aantrekkelijk , waardoor het een ideaal materiaal voor terrassen en wandelpaden maakt . Het leggen van een natuurlijke leisteen patio is eigenlijk niet zo moeilijk als het lijkt. Selecteer een locatie die in wezen niveau om mee te beginnen , en je zal het project dat veel gemakkelijker maken . Hoewel de arbeidsmarkt is vrij intensief , de concrete stappen zijn niet moeilijk . Zodra het project is afgerond , krijgt u een plek om te zitten , te ontspannen en je harde werk bewonderen . Wat je
Meetlint
4 houten staken in Mallet
Spade
Kruiwagen
Level
4 planken , 2 - door - 4 -by -96 - inch < Need br > Hammer
Framing spijkers , 1 doos
Zand Natural leisteen stukken , ongeveer 2 centimeter in dikte
Utility bezem
Slate chips
Toon meer instructies

1

Selecteer een ruimte om uw natuurlijke leisteen terras leggen . Gebruik een meetlint te meten uit een 96 -by -96 - inch plein in de ruimte . Kopen van 2

Drive een houten staak in elke hoek van het plein met een hamer . Gebruik een schop om het vuil uit dit gebied te verwijderen tot een diepte van 4 cm . Plaats het vuil in een kruiwagen van uw woning worden verwijderd .

Plaats 3 een van de 2 - door - 4 -by -96 - inch planken over het opgegraven gebied . Plaats een waterpas op de bovenkant van het bord in het midden . Controleer of het vuil is niveau . Als het niet , graven meer uit of vul het in tot het niveau . Plaats het bord over de andere richting . Pas totdat het oppervlak niveau .
4

Plaats de 2 - door - 4 -by -96 - inch platen samen om een vierkant vormen. Bevestig de platen aan elkaar door te hameren twee framing nagels in elk gewricht . Zet het houten plein in het opgegraven gebied .
5

Vul het opgegraven gebied met een 2 -inch - diepe zandlaag . Plaats een leisteen stuk op het zand . Stel de lei op zijn plaats door erop te tikken met een hamer . Herhaal dit proces totdat het plein volledig wordt ingevuld met leisteen stukken .
6

Voeg een laag zand over de bovenkant van de leisteen stukken. Bestrijk het oppervlak van de patio met een hulpprogramma bezem om het zand te duwen in de ruimtes tussen de lei stukken. Voeg meer zand totdat alle ruimtes zijn gevuld . Veeg het oppervlak van het terras schoon.
7

Verwijder het houten plein van rond de leisteen patio . Vul de ruimte achtergelaten door de verwijdering van de houten frame met leisteen chips om de patio te voltooien .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1002018624.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.