Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Terrassen >> Content

Hoe te Landscaping Stone reinigen in Vegetatie

Landscaping stenen kunnen een vleugje elegantie toe te voegen aan tuinen , gazons en andere buitenruimtes. De duurzaamheid en ruige textuur van leisteen maken het tot een gemeenschappelijke landschapsarchitectuur steen voor terrassen , paden , bloembed grenzen en watervallen . Sinds landschapsarchitectuur stenen worden meestal omgeven door groen , kunnen ze ontsierd met vuildeeltjes , insecten , vogelpoep en mos worden. Hierdoor behoudt de esthetische aantrekkingskracht van de stenen ' en hen in staat stelt om langer mee . Schoon landschapsarchitectuur stenen met bepaalde oplossingen voor schaden omringende vegetatie voorkomen . Wat je nodig hebt
Tuinslang
Plastic emmer
1 liter warm water
1 /4 kop zuurstofbleek poeder Gazon spuit
Nylon borstel
Show meer instructies
1

Spoel de stenen met water uit een tuinslang . Probeer te wassen zo veel vuil en roet mogelijk . Kopen van 2

Vul een plastic emmer met 1 liter warm water . Voeg 1 /4 kop van zuurstof bleekmiddel poeder ( geen chloor ) aan het water . Meng de oplossing grondig om het poeder op te lossen .

Giet 3 de oplossing in een schone gazon sproeier. Spray de oplossing op de landschapsarchitectuur stenen. Bewaar de oplossing op de stenen gedurende 15 minuten om vuil , mos en andere vlekken los te maken .
4

Scrub de stenen met een nylon borstel . Spoel de stenen grondig met water uit de tuinslang .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1002018569.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.