Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Patio bouwen rond een boom

Het doel van het bouwen van een terras onder een boom is om te genieten van loungen onder het verspreiden van groene luifel tijdens een diner of gezelligheid. Bouw een mooi terras rond een boom met behulp van klinkers of bakstenen . De brede, platte afmetingen en grotere omvang van straatstenen maken ze eenvoudig aan elkaar en zeer stabiel passen . Beroep doen op de hulp van familie of vrienden om te helpen bij het ​​project en zet opzij een of twee weekends om de opdracht te voltooien . Wat je nodig hebt
Wood staken String
straatstenen
Schop
steenslag
Onderstopmachine
Ruler
bielzen
Kleine voorhamer
Saw
Grof zand
Zware bezem
1 -inch -by - 4 - inch -by - 6 - foot board
3 meter lange waterpas
Rubberhamer

Toon meer instructies
voorbereiden Patio Site
1

Selecteer een jonge , gezonde boom met diepe wortels die niet aanwezig zijn op de bovenkant van de grond zijn . De boom moet een volledig spreiding luifel 60 procent groter dan de stam hebben . Zoek een boom met als niveau een gebied eromheen mogelijk . Kopen van 2

Meet de afmetingen van de patio in een vierkante of rechthoekige vorm . Teken de omtrek af met houten palen en strak getrokken string. Laat een onverharde oppervlakte 3 meter in het vierkant rond de voet van de boom . Meet de grootte van de straatstenen die u gebruikt , en het plan van de patio afmetingen dus weinig of geen snijden van de straatstenen is noodzakelijk .

Graaf 3 het gebied binnen de string omtrek tot een diepte van 7 inch door zorgvuldig graven met een schop te onderhouden als niveau een oppervlak mogelijk . Wegscheren de binnenste rand van het opgegraven gebied recht naar beneden in een hoek van 90 graden .
4

Vul het afgegraven gebied met steenslag tot een diepte van ongeveer 4 centimeter en gebruik de stopmachine comprimeren en niveau de steenslag .
5

Spread 2 tot 3 centimeter meer van steenslag en het niveau met de stopmachine .
6

Duw een liniaal recht naar beneden door de laag steenslag en zijn bepalend voor de diepte . Blijven toevoegen rots voorzichtig aanstampen deze ingedrukt tot een diepte van 4 tot 5 centimeter is bereikt .
7

Bouw een rand grens van bielzen rond de omtrek van het afgegraven gebied . Plaats een Spoorweg stropdas in een hoek op de top van de steenslag . Stel de band lengterichting tegen de zijkant van de uitgraving met een einde van het tegen de andere wand . Toevoegen of verwijderen van rots onder de lengte van de band te verhogen of te verlagen de hoogte om het op gelijke hoogte met de grond .

Tik
8 op het einde van de spoorlijn stropdas met een kleine voorhamer om deze stevig op plaats . tegen de snijdende kant van de uitgegraven gebied
9

Plaats een andere spoorlijn stropdas end - to-end met de eerste en herhaal de procedure van het maken van het niveau van het maaiveld ; aanstampen stevig in. Verder plaatsen bielzen op dezelfde wijze rond de omtrek van de uitgegraven gebied . Zaag wat lengte nodig is om de laatste band te laten passen in de resterende ruimte .
10

Verspreid ongeveer 1 centimeter van grof zand gelijkmatig over de bovenkant van de steenslag . Veeg het zand met een heavy-duty bezem om het te ziften in de ruimtes tussen de steenslag .
11

Level het gebied door grijpen de rand van een 1 -inch -by - 4 - inch - by - 6 - meter lange plank in elke hand en het gelijkmatig te slepen over het oppervlak van het zand. De rechte rand van het bord egaliseert de diepte en niveaus de oppervlakte zand . Gebruik level een 3 meter lange timmerman om te bepalen of het vlak is .
12

Plaats een betonmolen op de top van het zand tegen een van de bielzen . De bovenkant van de bestrating moet een kwart -inch boven het niveau van de spoorlijn stropdas set . Verwijder de bestrating waar nodig toe te voegen of te verwijderen zand te verhogen of verlagen van de hoogte van de bestrating boven de spoorlijn stropdas .
Installeren de straatstenen
13

de eerste laag Lay van straatstenen tegen de bielzen , plaatsen ze end - to-end rond de perimeter van de patio .
14

Gebruik een rubberen hamer op de eerste rij van straatstenen stoel tegen de omtrek van de patio .
15

Plaats de volgende rij straatstenen tegen de eerste . Line -up van alle randen van de klinkers met de aangrenzende enen en aanstampen ze stevig op zijn plaats met de rubber hamer .
16

Herhaal dit proces totdat alle straatstenen op hun plaats op het terras aanwezig. Waar nodig , snijd straatstenen te passen met een hamer en beitel of een baksteen zaag , beschikbaar met instructies bij verhuur winkels.
17

Verspreid zand royaal over de bovenkant van de straatstenen . Gebruik een zware bezem naar de top van de straatstenen te vegen , zodat het zand vult de spleten tussen hen.
18

gelijkmatig Voeg meer zand op de top van de straatstenen en gebruik de stopmachine aan de straatstenen niveau terwijl steeds meer zand in de spleten tussen de straatstenen .

Hoe maak je een Raised Brick Patio Installeer

Neem geen genoegen met een dek als u een verhoogd outdoor oppervlak nodig hebt op uw woning . U kunt bakstenen gebruiken om een ​​verhoogd terras , losse of aan uw huis, die een meer rustieke en aantrekkelijk oppervlak zal creëren dan gebeitst of geschilderd terrasplanken installeren. Verhoogde baksteen patios zijn ook duurzaam en beter bestand tegen weersinvloeden en rottende dan houten dekken .

Meer dan ooit