Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Hoe de hoeveelheid mulch Nodig Schat

Mulch voegt de finishing touch aan een landschap of een bloemperk . Het houdt de bodem van spatten op de planten , houdt het onkruid naar beneden , en matigt de temperatuur en vochtigheid in de bodem . Berekening van het bedrag van mulch je nodig hebt is een simpele kwestie van het toepassen van elementaire wiskunde lessons.Things Je
meetlint en rekenmachine of potlood en papier
Toon meer instructies
Meten nodig het gebied
1

Meet de lengte en breedte ( in voet ) van een vierkant of rechthoek te mulch . Vermenigvuldig de lengte maal de breedte . Het resultaat is de oppervlakte in vierkante meter. Kopen van 2

Meet over het breedste deel van een cirkel te mulch en verdeel de meting door twee . Vermenigvuldig dit getal zelf . Als bijvoorbeeld de cirkel 8 meter breed , delen door 2 geeft 4 meter. Vier keer 4 is 16 . Vervolgens vermenigvuldigt u het resultaat (16 ) van 3,14 ( het gebelde nummer pi ) . Dit geeft u de oppervlakte van de cirkel in vierkante meter .

Meet
3 de hoogte van een driehoek met gelijke zijden worden mulch . Meerdere door de lengte van de basis , dan delen door twee . Dit is het gebied van de driehoek in vierkante meter .
4

Verdeel een onregelmatig gevormd gebied in meetbare eenheden ( vierkanten, rechthoeken , cirkels en driehoeken ) totdat u goed voor alle gebieden die moeten worden mulch . Voeg de gebieden ( in vierkante voet ) aan de totale vierkante meter te krijgen. ( Het resultaat zal niet zo nauwkeurig zijn, maar je kunt nog steeds de buurt komen van de juiste hoeveelheid . )
Schatting te maken van mulch
5

Beslis welk type mulch je gaat gebruiken , en hoe diep de mulch moet zijn. Sommige mulch zoals cacao rompen worden aangebracht met een diepte van slechts 1 inch , terwijl anderen zoals houtsnippers worden aangebracht tot een diepte van 2 tot 4 cm .
6

Vermenigvuldig uw totale vierkante voet stippellijn door de diepte in inches die u wilt de mulch te zijn , en delen door 324 vierkante meter , dat is 1 kubieke meter 1 centimeter diep . Het resultaat is het aantal kubieke meters die je nodig hebt .
7

Koop dit bedrag van bulk mulch . Als u koopt in zakken mulch , maak nog een berekening. Een kubieke meter is gelijk aan 27 kubieke meter , dus vermenigvuldig het totale kubieke meter van de vorige stap door 27 om het aantal kubieke meters u nodig hebt. Aankoop van het aantal zakken zo dicht als je kunt om wat je nodig hebt om te komen.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091696.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.