Huis Tuin

Huis Tuin

Zal Pine Needles Hurt My Lawn

? Terwijl dennennaalden bieden natuurlijke mulch voor thuis tuinen , ze hebben ook mogelijk schadelijke effecten op de bodem . Tuinders kan nodig zijn om naar te kijken voor invloed dennennaalden ' op het grasveld om te beoordelen of ze meer nuttig of schadelijk . Problemen

Wanneer gebruikt overmatig als mulch , dennennaalden kan zuurgehalte van de bodem te verhogen . Dit is gunstig voor sommige planten , maar grasveld dat alkalische grond prefereert kan geleidelijk bruin en sterven in de tijd. Afdekken gras met dennennaalden ook blokkeert het licht dat ze nodig hebben voor groei .
Overwegingen

Pine naalden zijn droog en langer duren om te ontbinden dan veel andere mulch materialen . Dit maakt hen inefficiënt mulch wanneer tuinders nodig hebben om een onmiddellijke impact te maken , maar Curtis Smith van New Mexico State University raadt hen voor hun langzame afbraak en afgifte van voedingsstoffen .
Oplossingen

Tuinders kunnen pH van de bodem te behouden door harken overtollige dennennaalden . In plaats van ze weg te gooien , kunnen tuinders ze recyclen als mulch voor planten , met name die zure bodems verkiest.

Hoe te Landschap Fabric installeren in een bestaande Bed

Landschap stof, die ook wel wiet barrière , wordt geleverd op rollen van dunne , zwarte materiaal en wordt gebruikt om de groei van onkruid en gras in bloembedden en tuinen te onderdrukken . Landschapsnetwerk heeft voordelen boven andere obstakels , zoals plastic , omdat hiermee vocht sijpelen naar de plantenwortels . Het installeren van landschap stof in een gevestigde bed is vergelijkbaar met he

Meer dan ooit