Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Landscaping Met houtsnippers of River Rock

Natuurlijke landschap materialen zoals houtsnippers en rivier rotsen kan een gepolijste , maar natuurlijke uitstraling geven aan een werf . In het landschap , worden houtsnippers voornamelijk gebruikt als mulch . Niet alleen esthetisch, maar ook helpen de bodem planten behouden vocht en voedingsstoffen . Rivier rotsen , aan de andere kant , genieten van een verscheidenheid aan toepassingen in de woning landschap . Plaats ze in of rond een tuin bed of elders in het landschap voor een natuurlijk en mooi accent.Things je nodig hebt
Rake
Tuinslang
Toon meer instructies
Wood Chip Muls < br >
1

Weed het gebied dat u van plan bent om te mulchen . Houtsnippers mulch is groot bij verstikking opkomende onkruid , maar zal niets doen om een ​​bestaand probleem te stoppen kopen van 2

Spreid een 2 - . Tot 3 - inch laag van houtsnippers mulch . Bedek de hele bodem oppervlak van uw tuin bedden . Wanneer mulchen bomen , spreid het mulch in een cirkel die 3 tot 6 voet uitstrekt vanaf de voet van de boom --- hoe groter de boom , hoe groter de cirkel .
3

Hark de mulch 2 tot 3 cm van de basis van de bomen of struiken . Mulch die daadwerkelijk raakt de voet van een boom kan schors rot veroorzaken of insecten aan te moedigen .
4

Bevochtig de houtsnippers mulch met spray uit een tuinslang . Het water zal helpen om de mulch vestigen op zijn plaats .
5

Voeg meer mulch als dat nodig is. Na verloop van tijd zal de mulch verval en wordt in de grond opgenomen . Als dit gebeurt , voeg meer mulch aan de laag 2 tot 3 centimeter hoog te houden .
River Rock Landschap Ideeën
6

Mulch je tuin of boom bed , zoals beschreven in Afdeling 1 , met kiezel - en kleinbedrijf rivier rotsen . Zorg echter . De Cooperative Extension deskundigen aan de North Carolina University adviseren die rots mulch is niet geschikt voor alle terreinen . Licht - gekleurde rotsen reflecteren licht omhoog en warm het gebied direct rond de planten . Wanneer de bladeren en andere plantenresten val in een rivier rots mulch bed , kunnen ze moeilijk te verwijderen zijn.
7

Place middelgrote tot grote rivier rotsen rond uw tuin of boom bed , vijver of zwemmen zwembad om een natuurlijk ogende border maken . Wanneer geplaatst rond een mulch bed , een rivier rots grens fungeert als een decoratief accent en een barrière te helpen houden glijden mulch in plaats .
8

Maak een droge rivierbedding . Plaats twee parallelle lijnen van de rivier rotsen in uw tuin . Plant bloemen of siergras tussen de parallelle lijnen in de 'river' en turfgrass buiten hen om een ​​plant rivier in uw tuin te creëren .
9

Stapel rivier rotsen om een keermuur rond uw woning te creëren . Om de stabiliteit van de gladde rotsen te verhogen , moet u deze vast te zetten met cement . Voor tips over hoe je een duurzame rotswand rivier bouwen , check out de sectie Resources .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091565.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.