Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Hoe tegen elkaar met Lodgestone

Lodgestone flensapparaten zijn kleine blokken gebruikt om landschap rond kleine bomen en kleine decoratieve wanden . Ze zijn ideaal voor thuis landscaping projecten door hun omvang en gebruiksgemak . De flensapparaten interlock om een gestapelde rand rond bloembedden , bomen , struiken en andere plaatsen waar je een divisie nodig in het landschap vormen. U kunt een muur tot 24 centimeter hoog met lodgestone edgers creëren . Ze meten 3 -by - 8 -by - 5 1/4-inches.Things Je
Landscaping verf nodig
Schop
Level
Rubberhamer
Toon meer instructies
1

Spray de omtrek van het gebied waar u van plan bent om de randen te installeren met behulp van landscaping verf kopen van 2

Graaf een 1 - . tot 1-1/2-inch diepe sleuf aan de binnenzijde van de geschilderde lijnen met een schop . Dit zal ten minste 1 centimeter van de onderkant rand boven de grond blootgesteld te verlaten .

Plaats 3 de flensapparaten langs de geul begin tot eind . Rust een level op elke Edger . Pas elke Edger door erop te tikken met een rubberen hamer .
4

Stapel extra lagen bovenop de basislaag tot u de gewenste hoogte voor de rand te bereiken . Zorg ervoor dat de gewrichten te spreiden , zodat de rand vastklikt .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091333.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.