Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe je metalen rand installeren rond bomen

Uw bomen beter doen als ze niet concurreren met een gazon voor nutriënten , en uw gazon beter doet als het niet groeit onder uw bomen. De concurrentie tussen de twee voor de bodem de neiging om beide te verzwakken , maar dit probleem is een eenvoudige oplossing : Maak een landschap van gebieden voor uw bomen en planten en de rand rondom hen, zodat het gras niet kan kruipen in de area.Things Je
nodig Spray paint
Schop
Rand
Hammer
Metal knipt
Muls
Ondergrondbedekking
Waterslang
Toon meer instructies
1 < p> Paint een gebied rond de bomen met verf aan het landschap gebied vast te stellen. Beslissen over de grootte en de vorm van het landschap gebied rond uw bomen , en gebruik vervolgens verf om het te schetsen . Het gebied moet minstens 3 tot 6 meter uit de voet van de bomen aan alle kanten aan een ondiepe wortels die na verloop van tijd zou kunnen ontwikkelen tegemoet . Dit geldt vooral met bomen, zoals esdoorns , die berucht voor het feit ondiepe wortels zijn . Kopen van 2

Maak een stukje recht naar beneden in de grond met een schop helemaal rond de bomen . Volg de verf omtrek.

Stand 3 aan de binnenkant van het afgesloten gebied . Gebruik de schop om te graven uit de grond in een hoek in de richting van de eerste rechte . Start 4 centimeter afstand van de rechte snit , en graven en naar voren totdat je aan de rechte snede . Verwijder de bodem als je gaat en laat het in het natuurgebied . Deze wig is waar je de metalen rand zal zetten . Het diepste punt van de wig moet worden ½ inch minder dan de hoogte van de rand.

Plaats
4 de rand van de geul en omhoog tegen de recht op en neer kant.
5

Slip van een metalen pen in het eindstuk en tik het in de bodem om het te beveiligen.
6

Schuif stukjes rand samen om het metaal rond het landschap uit te breiden . De stukken hebben sleuven aan de uiteinden die u toelaten om de stukken met elkaar te verbinden .

Zet 7 inzet door het anker gaten en tik ze in op elke locatie . Langzaam bewegen het hele natuurgebied . Zodra je rond om uw beginpunt , gebruiken metalen knipt aan de randen op maat gesneden .

Vul 8 in het gebied achter de rand met vuil aan de achterzijde van de metalen strips te stabiliseren .

9

Bedek het landschap met mulch om eventuele gras in het gebied te doden . Als je gaat om een ​​paar struiken in het landschap te planten , voeg teelaarde eerste en plant de vegetatie alvorens met mulch . Het afdekken van het gras is beter dan te proberen om het uit te graven , omdat het graven over het gehele gebied kan het wortelstelsel van de bomen beschadigen .
10

Water het nieuwe natuurgebied aan de mulch te bevochtigen. Het materiaal blijft vocht voor de bomen en planten , zodat je niet steeds water .

Zero Lot Line Landscaping

Voor degenen die in de buitenwijken of geplande gemeenschappen wonen , nul - lijn veel eigenschappen te creëren uitdagingen bij het ​​modelleren , maar het biedt ook een aantal voordelen . Als je in een nul -lot lijn thuis woont, hoeft het ontwerp van het huis en bezittingen niet vechten . Aan te passen aan uw behoeften aan een goed geplande tuin te creëren . Zero- Lot Lijneigenschappen Zero -lo

Meer dan ooit