Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te doen met Pine Wood Chips

? Pine is een goedkope , zacht hout dat chips gemakkelijk . Veel huiseigenaren duidelijk uit ongewenste pijnbomen of omgaan met gevallen ledematen door chippen hen. Als u al vertrokken met een stapel dennenbos chips die is de toegang tot bruikbare tuin ruimte , probeer waardoor ze te gebruiken in een aantal landschapsarchitectuur en thuis toepassingen . Mulch

Pine houtsnippers goed als mulchmateriaal , maar wees voorzichtig over welke planten je ze rond verspreiden. Pine bevat een hoge zuurgraad . Zuurminnende planten zoals azalea's , bosbessen struiken en tomaten gedijen als mulch met grenen houten chips. Indien u wilt bloemperken met gevoelige planten mulch in hen , laat de grenen chips leeftijd terwijl blootgesteld aan regen en zonlicht om hun natuurlijke zuurgraad te verlagen.
Verwarming

Afval houtsnippers te verbranden om warmte te creëren , maar ze zijn niet zo efficiënt als kunstmatig gedroogd pellets of massief hout. Een outdoor houtgestookte oven kan zelfs groene dennen houtsnippers en produceert genoeg warmte voor een woning als u een constante bron van chips , zegt Vermont Heat Research. Pine ontstaat een ophoping van creosoot bij verbranding , zodat de oven en ontluchtingspijpen moet maandelijks worden gereinigd om out-of -control brand te voorkomen. Pine houtsnippers mag niet worden verbrand in een indoor houtkachel vanwege het verhoogde risico van brand .
Walkways

Pine houtsnippers ontleden langzaam genoeg zijn gebruikt als een zacht loopbrug materiaal , volgens de " Zuidoost Thuis Landscaping " door Roger Holmes en Rita Buchanan . Treedt slijtage en verwering veroorzaakt het hout af te breken , maar als je een bron van gratis of goedkope grenen chips hebt , zal het toevoegen van vers materiaal om de paar jaar geen probleem zijn . Pine chips zullen het gras onder de loopbrug door hoge zuurgraad te doden , maar baksteen of beton klinkers hetzelfde doen door het blokkeren van zonlicht.
Composteren

Als u niet beschikt over een toepassing voor het dennenbos chips in hun huidige staat , probeer compostering hen. Houtafval wordt afgebroken tot een rijk en voedend gevulde bodem wijziging , maar het moet de juiste omstandigheden . Meng lagen van den chips met groen plantaardig materiaal , koffiedik of mest , adviseert Taylor Rental , die het juiste vochtgehalte voor de bacteriën creëert om de afbraak te starten. Een composthoop met te veel bruin , droog materiaal in zoals houtsnippers niet goed ontleden.

Hoe te Dig Up Drain Tegels

Drain tegels voeren overtollig water uit de buurt van een verzadigde werf , een aanzienlijke verbetering van drainage. Terwijl een goed aangelegd systeem effectief voor vele jaren kan zijn , kan beschadigde of verstopte afvoer tegels grote problemen, waaronder schade aan de woning stichting veroorzaken . Digging up afvoer tegels is arbeidsintensief , maar noodzakelijk als ze niet goed werkt . Wat

Meer dan ooit