Huis Tuin

Huis Tuin

Which Way Doe de Gaten in Drain Tile Face

? Landschap drain tegels zijn geperforeerde buizen ontworpen om overtollig water uit verzadigde grond naar een droge ruimte of drainage greppel . Ze te installeren is een van de meest effectieve oplossingen op lange termijn voor de arme tuin drainage, maar de tegels moet correct worden vastgesteld. Als de tegels die u gebruikt slechts perforaties langs een kant , moeten de gaten naar beneden . Tegels moeten worden ingeklemd tussen dikke lagen van water, zodat iedere lozing die niet afwateren in de leidingen nog steeds stromen naar de uitlaat . Het plannen

Voordat u breken grond om drain tegels leggen , moet u een bouwplan maken . Tegels werkt het meest effectief wanneer ze worden gelegd in een rechte , directe weg als de meer bochten het pad heeft , hoe meer kansen er zijn voor de weg naar verstopt raken . Identificeer de drassige zachte plekken en gebieden waar plassen vormen. Maak een eenvoudige schets van uw tuin , en teken een route te lopen door deze gebieden aan de uitlaat .
Voorbereiding

Graven uit de sleuf voor de afvoer tegels is de meest bewerkelijke onderdeel van het proces . De geul moet 8 tot 12 centimeter breed en ongeveer 18 centimeter diep om 4 - inch tegels tegemoet . Het graven van de muren op een curve naar een U-vorm te vormen , en de helling van de onderkant naar beneden op een 1 - inch daling voor elke 4 meter afstand zodat het water stroomt naar de uitlaat .
Installatie

Zodra de gehele fundering wordt uitgegraven en gevuld met een 6 -inch laag grind , kunt u de afvoer tegels leggen . Stelde ze in het midden van de geul met de perforaties naar beneden. Als je elke lengte van de leiding lag , trek een drain sok over om het te beschermen tegen kleine vuildeeltjes . Gebruik elleboog connectors aan gewrichten tegels , indien het pad heeft elke bochten en T - connectoren voor rechte delen .
Concealing Tegels

Zodra de tegels worden gelegd in de geul , verhulling hen is eenvoudig , maar houd uw gebouw diagram voor het geval u nodig hebt om toegang te krijgen tot de tegels in de toekomst . Bedek de buis met een 6 inch grind om de stroom van water en vuil blok vertragen . Vul de overige geul met een mix van zand en vuil , en planten graszaad over het oppervlak zodat het niet weg te wassen .

Over Red Lava Rock

Red lavasteen is van diep in de aardkorst . Het komt van nature en is gemaakt van calciumcarbonaat . Lavasteen s functionaliteit, duurzaamheid en gewicht maken het een geschikte keuze voor kunst en kunstnijverheid en groenprojecten . Lavasteen kan worden gekocht als grote stenen , grind -size stenen die zijn ¾ tot 2 centimeter lang of vermalen tot zand. Vorming Lava gesteente is gevormd uit vloe

Meer dan ooit