Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Kosten voor Landschap voortuinen

Wanneer een makelaar spreekt over " beteugelen beroep ", zegt ze : de wijze waarop een huis presenteert zich aan de gemeenschap door middel van een aantrekkelijke voortuin . Een evenwichtige , goed onderhouden tuin geeft elk huis een verschijning die anderen verlangen . Landscaping de voortuin hoeft niet duur te zijn als je de volgende een goed doordacht plan en zijn bereid om wat werk zelf te doen . De kosten zullen variëren in het hele land voor veel landscaping services en items . Het creëren van een Lawn

Het gazon is het doek waarop een landschap wordt gebouwd . De drie grote uitgaven voor de oprichting van een gazon zijn de voorbereiding , graszaad en eerste onderhoud. Als het gazon kale wordt achtergelaten door de aannemers , de bodem is waarschijnlijk in slechte staat . Het toevoegen van een enkele kubieke meter bovengrond kost ongeveer $ 30 dollar, en een kubieke meter compost is ongeveer $ 50 vanaf het moment van bekendmaking in augustus 2011 . Er is ook een levering belast , samen met de kosten van het huren van een rototiller te mengen de twee toevoegingen in de bestaande bodem . Graszaad en onderhoud kunstmest samen zal in het algemeen kost minder dan $ 50 , afhankelijk van de grootte van de voortuin .
Snoeien

Bomen zijn de koninginnen van landschapsarchitectuur, en struiken hun hof . Gemeenschappelijke landschapsarchitectuur bomen, zoals esdoorns , sprinkhanen en iepen kost minder dan meer exotische bomen , met het starten van de prijzen lager dan $ 200 . Bomen zijn ook geprijsd door hun diameter, met grotere bomen duurder. Een kleine boom kunt u voor het transport zelf , graaft het gat en plant het, bespaart beroepskosten . Struiken kunnen variëren van minder dan $ 20 tot ruim boven de $ 100 .
Bloemen

Een loopbrug of stichting met een overvloed , kleurrijke bloemen gedurende het groeiseizoen zegt aan voorbijgangers dat u trots en zorg in uw huis. Vaste planten die jaar na jaar terug te komen hebben een initiële investering van tussen slechts een paar dollar tot $ 30. Het voorbereiden van een bed voor hen met teelaarde en compost kunnen meerdere dollars per zak kosten. Mulchen rond de bloemen met houtsnippers kan nog eens $ 30 tot $ 40 kosten , afhankelijk van het type van mulch .
Special Landscaping

Landscaping eindigt niet met het assembleren van planten in de werf . Het omvat ook speciale projecten zoals het maken van beschermende ringen rond bomen en struiken of decoratieve accenten, zoals standbeelden of andere voorwerpen , in aanvulling op landschap verlichting . Kosten kunnen snel oplopen met alle extra's , met een aantal decor die kan oplopen tot honderden dollars . Veel huiseigenaren zien hun voortuin als een lopend project dat nooit af is . In plaats van te proberen om al het werk in een jaar doen, kunt u de arbeid en de kosten van materialen gespreid over meerdere jaren.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091056.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.