Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Driehoekige Bed Landscape Design

Landscaping een driehoekig bed kan een interessante uitdaging. Afhankelijk van de grootte van het bed , kunt u het project in kaart te brengen op een computer , op papier of gewoon op de grond als je gaat. Begin met een budget voor het project en de hoeveelheid tijd en werk je bereid bent te zetten inch Planning

Voordat u een spade in de grond , maak een plan zijn . Bepaal of uw driehoekige bed formeel of informeel , bloemrijke of meestal groen zal zijn . Bereid de site . Als het al planten, onkruid of gras , verwijder eventuele planten die u wilt opslaan , afgesneden van de rest gelijk met de grond en smoren met een laag landschap stof bedekt met enkele centimeters van mulch . Dit kan op zijn plaats blijven totdat u klaar bent om te planten zijn .
Kiezen knooppunten

Als zijden van de driehoek gelijk zijn, verankeren het bed met een centraal aanspreekpunt . Dit kan een groenblijvende , een vogel bad of een sculptuur . Kies het anker eerste en het plan van de andere beplanting eromheen . Gebruik bijvoorbeeld een dwerg Hinoki cipres ( Chamaecyparis obtusa ' Nana Gracilis " ) , die groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 4 tot en met 8 , als een evergreen centraal punt in een bed dat is 18 meter per zijde . Edge de driehoek met laagblijvende Koreaanse doos ( Buxus sinica var . Insularis " Wintergreen " ) , die groeit in USDA zones 4 tot en met 9 , voor een formele effect .
Andere brandpunten

Als de zijkanten ongelijk , of de oriëntatie van de driehoek is belangrijk, omdat een van de hoeken aan de voorzijde van het bed of de punten op een andere belangrijke landschappelijke , plaatst het brandpunt daar. Dit kan een hoge functie zijn als een klimroos zoals " Zephirine Drouhin " ( Rosa " Zephirine Drouhin " ) , die groeit in USDA zones 5 tot en met 9 , opgeleid op een pilaar en omringd door kortere soorten. Zorg er altijd voor een groot anker functie of plant niet interfereren met belangrijke zichtlijnen , zoals in het geval van driehoekige eiland bedden bij verkeersknooppunten .
Andere overwegingen

Vóór het kiezen van planten , weet de zon of schaduw blootstelling van de site . Als je onervaren over grondsoorten zijn , koop dan een bodem test kit van een tuincentrum . Het kennen van de grondsoort zal helpen voorkomen dat kostbare planten selectie fouten. De grootte van de driehoekige bed ook toegangskwesties bepalen . Een groot bed kan een pad of op zijn minst een netwerk van stapstenen of klinkers nodig zodat aanplant gemakkelijk kan worden onderhouden en bezoekers niet op de planten lopen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002018386.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.