Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Flower Beds & Specialty Gardens >> Content

Hoe te Weerbestendig Artificial Flowers & amp ; Planten

Kunstplanten en bloemen zijn grote mogelijkheden voor degenen die niet beschikken over een groene duim . Voor outdoor decoreren , is het het beste om te zoeken naar kunstplanten die zijn ontworpen voor outdoor display . Deze planten komen uit de fabriek met hun bladeren bekleed met weerbestendig . Als uw kunstplanten en bloemen zijn gemaakt voor gebruik binnenshuis , kunnen ze worden weerbestendig . Elke spuitbus stof protectant gefabriceerd voor terrasmeubilair zal werken . Zodra de bladeren zijn bedekt , zullen ze op te staan ​​om de ergste van het weer heeft te gooien naar hen.
Wat je
Stof protectant Need
Doek
Föhn
Flappen
Instructions
1 < p > Dust losse puin af van de kunstmatige plant. Een haardroger ingesteld op low is een efficiënt hulpmiddel als u een verlengsnoer , of gebruik een spuitbus met gecomprimeerde lucht . Voor kleinere tuinplanten, vult een grote zak met 1/2 kopje zout of maïsmeel . Dompel de plant in en schud gedurende 90 seconden . Het zout en het maïsmeel zal alle absorberen van het losse puin .
2 < p > Veeg vastklampen puin af met een doek die is bevochtigd met een oplossing van gelijke delen water en witte azijn .
< Br > 3 < p > gebladerte Coat van de plant met een beschermende laag van stof spary . Coat het blad volgens de instructies van de fabrikant . Laat de vacht drogen en breng een tweede laag aan .

From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1002131106.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.