Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Pink Bower Wijnstok Snoei

Vroege Amerikaanse tuinders opgeleid wijnranken aan bijgebouwen , priëlen , of hekken te dekken , waarbij ze voor schaduw, schoonheid , en zelfs voedsel . Vandaag brengen ze schoonheid en klasse aan een erf of tuin , en te groeien met een minimale inspanning als ze eenmaal een beveiligde ruimte op schaal.
Een dergelijke verscheidenheid is de Pink Bower Plant, ook wel bekend als de Pandorea Jasminoid . Oorspronkelijk uit Australië , deze vaste groenblijvende gedijt in warmere klimaten met minimale zorg . Het draagt ​​roze, trechtervormige bloemen met een diep rode keel in het late voorjaar en de vroege zomer , waardoor het gemakkelijk te identificeren .
Omdat een enkele wijnstok kan groeien tot 30 meter en leven 20 jaar , jaarlijks snoeien te zijn - of het terugdringen van de plant - is nodig om de plant gezond te houden en ervoor te zorgen dat het niet inhalen een aangewezen groeiende area.Things je nodig hebt
snoeischaar ( manueel of elektrisch )
Toon meer instructies
1

Kijk over de wijnstok zorgvuldig , het opsporen van eventuele dode of stervende takken. Deze kunnen worden geïdentificeerd door bladeren die liggen te drogen of vallen van de plant, of stengels die broos zijn en breken gemakkelijk . Met behulp van de snoeischaar volgens de aanbevelingen van de fabrikant , verwijder de beschadigde takken door te snijden ze uit de gezonde plant stengel waaraan ze zijn bevestigd . Kopen van 2

Onderzoek het groeiende gebied dat de wijnstok bedekt. Als de plant is inhalen andere constructies of installaties , zoals een boom , bezuinigen deze takken aan de wijnstok naar het gewenste gebied bevatten .

Zorg Goedkope 3 ervoor dat de structuur die de wijnstok ondersteunt, is stevig. Bijvoorbeeld, als het prieel wijnstok heeft een oud hek , terugsnoeien geen zware wijnstokken die ertoe kunnen leiden dat de structuur vallen, met ofwel een doorn in het oog of een probleem aansprakelijkheid .
4

Snoei elke stengels die je gewoon niet wilt bewaren , anders dan de belangrijkste stam in de grond geplant . Omdat een prieel wijnstok een harde snijden kan weerstaan ​​, is het mogelijk om het te snoeien om de belangrijkste stam te hervormen of beheersen van de wijnstok zonder het te beschadigen , indien gewenst.

Hoe maak je een plantenbak met behandeld hout Build

Pressure behandeling kan de levensduur van het hout te verbeteren , houden insecten , schimmels en zelfs rotten op de baai. Behandeld hout kan daarom maken een uitstekend materiaal om een ​​tuin planter te construeren . Om blootstelling aan potentieel schadelijke chemische stoffen , zoals arseen te verminderen , dat zou kunnen uitspoelen naar de bodem van het behandelde hout , kunt u planters uit

Meer dan ooit