Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Flower Beds & Specialty Gardens >> Content

Hoe maak je een driehoek Trellis

trellising komkommers, tomaten , squash wijnstokken , pole bonen en kalebassen laat de tuinman gebruiken minder ruimte om meer groenten te verbouwen . Deze verticale vorm van vierkante voet tuinieren kan 6 meter of meer per kant voor het beklimmen van groenten en fruit. Eenvoudige driehoekige hekjes zijn het makkelijkst te construeren met behulp van basismaterialen . Ze kunnen worden verzonken in de grond voor gebruik met zware vruchten zoals meloen die worden ondersteund in netzakken opgehangen aan het hekwerk . Driehoekige hekjes kan worden gemaakt met mesh voor rank klimmers zoals poolbonen of met latten of pluggen om grovere klimmers zoals tomatoes.Things je nodig hebt
Meetlint
Vier staken nietpistool en nietjes
ondersteunen zeven meter van 3 inch met 3 inch mesh 48 inch high 16 gauge draad hekwerk
Drie 4 inch met 8 voet ronde palen
Draadsnijtangen
Gravel
Quick instelling cement ( optioneel ) op < br > Toon meer instructies
kiezen en voorbereiden van Lumber
1

Kies voorkomende graad hout voor dit project , omdat het uiterlijk doet er niet toe . Ronde palen maken draad wikkelen makkelijker . De grootte van de posten afhankelijk van fruit of groente te ondersteunen . Kies 4 inch berichten naar meloenen of andere zware vruchten te ondersteunen .

Zorg Pagina 2 ervoor dat uw hout is recht . Houd een uiteinde van het hout stuk tot iets minder dan een oog. Sluit het andere oog en het zicht langs het hout . Gooi het als het bochten .

Controle 3 hout door het leggen van het op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat gebogen stukken. Het hout moet vlak , zonder buigen leggen .
4

Verf de berichten , met inbegrip van beide uiteinden , met een niet-giftige verduurzaming van hout als Soyguard . Laat de berichten drogen voor de hoeveelheid tijd die wordt aanbevolen door de fabrikant conserveringsmiddel .
Stel de berichten
5

Bepaal waar u de site van uw hekwerk . Zet een paal in om je beginpunt te markeren .
6

Meet twee meter van de eerste post en markeer de plek met een belang . Voer een koord tussen de twee palen en markeer het middelpunt . Meet in een rechte hoek ten opzichte van het middelpunt 2 voeten en rijden een staak . Je hebt nu de drie plekken voor uw post gaten gemarkeerd .

Dig 7 drie gaten 2 voet 6 duim diep en 10 centimeter breed . Zet een 6 inch laag grind in elk gat voor de afwatering .

Stel
8 de berichten in de gaten en waterpas hen. Brace ze op hun plaats , zodat ze blijven niveau . Opvulling van de paalgaten met grond en aanstampen het hard neer als je gaat.
9

Voor een meer permanente installatie vul het gat met droge quick -setting beton. Water de betonmengsel en de omliggende grond . Het beton zal genieten van vocht en genezing .
Installeer het gaas
10

Meet vanaf de bovenkant aan de buitenkant gerichte zijkanten van je berichten aan 1 voet . Markeer elk ambt van de 1 voet meting. Meet van de grond aan de buitenkant gerichte kanten aan 1 voet en markeer elke post .
11

Beginnend met een post , lijn het einde van uw draad tuin schermen tussen de merken en vastzetten op zijn plaats met uw nietpistool aan de boven-en onderkant . Loop naar de volgende post afrollen de tuin prikkeldraad als je gaat.
12

Lijn de schermen weer tussen de markeringen op de tweede post en vastzetten op zijn plaats . Ga door naar de derde plaats en herhaal . Loop naar de eerste post en line uw afrastering naar de markeringen . Overlappen de draad al op de post met ten minste 4 inch.
13

Finish wikkelen de draad rond uw driehoek latwerk door het afsnijden van de overtollige draad boven de 4 inch overlap . Vul nietjes om het prikkeldraad vast aan de paal . Blijven de andere twee posten en nietjes om de draad vast .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1002090879.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.