Huis Tuin

Huis Tuin

Planten in de Georgia Mountains

Van de verschillende kleine bergketens in Georgië , de Blue Ridge Mountains zijn veruit de grootste . Het bereiken van 1.600 tot 4.700 voet en vernoemd naar de zachte blauwe waas die lijkt te zijn hun pieken omringen , de Blue Ridge Mountains vormen het zuidelijkste puntje van de Appalachen bergketen , en de bergen , op een van de meest diverse en rijke ecologie , met regen valt gemiddeld 80 centimeter per jaar . Planten in de bergen van Georgië daling van de groeiende zones 6 of 7 . Zomers zijn mild en de winters niet te veel onder het vriespunt dalen . Vlam Azalea

Dit meerjarige struik kan groeien tot 8 meter hoog en breed. Vlamazalea gedijt in lichte schaduw en bloeit in levendige kleuren rood , abrikoos , oranje en geel . De geurende bloemen verschijnen in het vroege voorjaar tot de vroege zomer . Vlamazalea is bladverliezend, en geeft de voorkeur aan goed gedraineerde , zure grond , waardoor het een perfecte struik te planten onder een spar of dennenboom .
Black Walnut Tree

Black walnoten worden algemeen commercieel gebruikt voor de mooie kleur en duurzaamheid van het hout , en de vrucht . Deze boom groeit tot 150 meter hoog , en bloeit in de hoge vochtigheid en diepe bodem van de bergen van Georgië . Deze bladverliezende boom draagt ​​mannelijke bloemen genoemd katjes in het vroege voorjaar , en onopvallende vrouwelijke bloemen die later uitgroeien tot walnoten .
Kornoelje

Reaching slechts 30 meter lang, de kornoelje is een natuurlijke understory boom , of een boom die groeit onder grotere bomen . Deze loofboom voegt het hele jaar door rente aan een landschap . Mooie , grote roze of witte bloemen bloeien in het voorjaar gevolgd door weelderige groene bladeren . Zodra de levendige herfst bladeren vallen, de vorm en de rode - getinte kleur van de takken voegen winter beroep. Kornoelje groeit in gedeeltelijke of volle zon.
Kaneel Fern

Deze grote , weelderige varens groeit tot 6 meter hoog in gedeeltelijke of volledige schaduw . Het gedijt in de vochtige bossen van de bergen van Georgië . Kaneel varen is genoemd naar de kleine centrale bladeren die rijpen in een warme bruine en lijken kaneelstokjes . Veel kleine dieren afkomstig uit de bergen van Georgië gebruik de kaneel varen voor onderdak.
Wild Ginger

Deze evergreen gember is een mooie bodembedekker , groeit alleen voor 8-12 centimeter . Dit is geen culinaire gember , hoewel het wel een gember - achtige smaak , en de indianen gebruikten de wortelstokken van deze plant om de smaak van voedsel . Driehoekig, donker blauw- groene bladeren zijn gegroefd met zilver . Het groeit in een gedeeltelijke tot schaduw en gedijt in de rijke bodem onder boom dekking .

Hoe maak je een Flower Bed Gazon Zorg

Gazons vol met bloemen, planten en kronkelende paden creëert een dramatische weergave van het landschap . Cottage tuinen zijn grasvelden vervangen met bloemen , groenten en kruiden , die allemaal verfraaien van de ruimte en te bezuinigen op het maaien. Bloembed gazons zijn ideale omgeving oude bomen , slingert rond het huis en outdoor woningen tot een zee van kleur en textuur te creëren . Droogte

Meer dan ooit