Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Flower Beds & Specialty Gardens >> Content

Zelfgemaakte Cement Stepping Stones

Cement stapstenen maken een functionele en decoratieve aanvulling op uw gang en tuin. Commercieel geproduceerde stapstenen kan prijzig zijn , terwijl het maken van uw eigen bespaart u geld en omvat uw eigen persoonlijke stijl aan het eindproduct . De items die nodig zijn om cement stapstenen maken zijn te vinden op lokale huis verbetering en ambachtelijke stores.Things je nodig hebt
Emmer
1 60 - pond zak quick - mix cement
Water
Metalen spatel < br > Plastic handschoenen : Houten lepel of roerstok
krant
Vaseline
dichtingsmiddel Pagina 2 taart pannen op 9 - inch ronde , 2 - inch dik
gekleurde edelstenen of stenen < br >
Toon meer instructies
1

Trek de plastic handschoenen om uw handen te beschermen tegen de cement en plaats krant op uw werkruimte om het oppervlak te beschermen . Deze zorgen voor eenvoudige reiniging van uw handen en werkruimte . Kopen van 2

Bereid de mallen door het verspreiden van een dun laagje vaseline aan de binnenkant van de 9 - inch taart pannen .
Goedkope 3

Combineer de quick - mix cement met water in een emmer volgens de aanwijzingen op de verpakking . Gebruik een houten lepel of houten verf stok aan het mengsel roeren.
4

Giet het cement mengsel in de taartvorm mallen , tikt de pannen op de grond om eventuele luchtbellen naar boven te brengen , en glad de bovenkant van het mengsel met een metalen spatel . De tijd is van de essentie als dit cement mengsel droogt in een zeer snel tempo .

Werk
5 snel , het regelen van de gekleurde edelstenen of stenen in het cement in uw eigen ontwerp , en zachtjes druk ze in de natte cement zodat ze gelijk met de top.

Laat 6 het cement drogen ten minste 24 uur voor het verwijderen van de mal. Voeg beton kit aan de mallen volgens de kit richtingen; dit helpt om uw stapstenen te beschermen tegen schade door weer .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1002090420.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.