Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Ground Anker voor een Fence

Tension hekken , zoals elektrische en prikkeldraad , alsook hekken die verzakken van de druk van weer en wind , zoals vinyl , kippengaas en sneeuw hekken, vereisen grondankers om hen te helpen te blijven rechtop en effectief . Grondankers bieden maximale ondersteuning wanneer u het juiste type en de grootte na op de juiste hoek en diepte te installeren. De investering van tijd en inspanning die nodig is om sterke grondankers installeren wordt terugbetaald met een mindere hoeveelheid hek maintenance.Things je nodig hebt
Pressure behandeld 4 - door - 5 inch anker berichten , 9 meter lang
Hatchet
Mechanische vijzel , 2 -inch bit
Manual of aan een trekker aangedreven paalgat bestuurder
Meetlint
Carpenter's potlood en L-vormige metalen beugel , zware
boormotor
gegalvaniseerde schroeven , 1/4-by-3-inches lange
Wood verspreid post, druk behandeld , 4 - door - 4 inch en 4 meter lang
1 /4 inch boor , 6 cm lang
1/4 inch verzinkte schroeven , Heb 6 centimeter lang , tonen meer instructies Heb Locate The Anchor berichten
1

Markeer de plekken waar de hoekstijlen en gate berichten bevinden zich langs het hek lijn . Deze berichten zullen dienen als anker berichten. Kopen van 2

Meet elke 60 meter van elke hoek post langs het hek en markeer die plek voor de volgende anker paal . Afrasteringspalen werken het beste wanneer zij niet meer dan 12 meter uit elkaar met een anker bericht zich op elke vijfde plaats .

Identificeer 3 een plek voor een anker plaats gelegen binnen de omheining perimeter , 4 voeten afstand en direct tegenover elke hoek anker bericht . De post binnen de omheining perimeter geeft een extra brace voor de hoek anker bericht wanneer het klaar is .
Bereid The Anchor Berichten
4

Selecteer druk behandeld hout berichten die zijn 4 - door - 4 centimeter dik en 9 meter lang voor het anker berichten. Verscherpen een uiteinde van elke hout post naar een saaie punt met een bijl .

Mark 5 elk anker bericht 4 voeten van de scherpe einde , naar de bovenkant van de paal, aan de diepte waarop aangeven je zult de post zinken in de grond .
6

boor een gat 4 meter diep in de grond met een mechanische grondboor met een boor 2 centimeter in diameter .
7

Gebruik een tractor aangedreven bericht chauffeur om het anker berichten door de piloot gaten hamer in de grond. Blijven hetzelfde proces totdat alle anker berichten zijn ingesteld in de grond .
8

Mark een rechte en vlakke lijn 1 voet naar beneden vanaf de top van de hoekpaal met behulp van een meetlint en potlood timmerman . Herhaal het proces met de schoren paal .
9

Plaats een zware L-vormige metalen beugel op de hoekpaal met een einde te wijzen op de grond en het andere uiteinde zich uitstrekt recht uit de post te vormen een plank . Lijn de bovenkant van de beugel zodat het niveau met de markering die u eerder hebt gemaakt . Schroef de beugel op de post met 1/4-inch verzinkte schroeven 3 centimeter lang . Herhaal hetzelfde proces op het vastbinden anker paal .
10

Leg de spanning post op de top van de L-beslag op de hoek post en schoren bericht .
11

Drill vier 1/4-inch piloot gaten door de zijkant van de schrap -ambt in elke hoek van het einde van de overspannende paal .
12

Schroef verzinkt 1/4-inch schroeven diameter 6 cm lang door de voorboorgaten van de hoekpaal in het uiteinde van de overspannende paal . Herhaal hetzelfde proces aan de bracing paal .

Hoe maak ik een boog in Blok Walls

Een gewelfde gang of raam in een blok muur , mits goed gebouwd, kan een langdurige , aantrekkelijke en unieke functie binnen een landschap . Om het blok boog maken, moet een houten vorm worden gebouwd , en het blok regeling moet grondig worden gepland voordat de blokken in hun vaste posities met mortel kan worden geïnstalleerd . Controleer uw lokale bouwvoorschriften voor het begin van de boog of

Meer dan ooit