Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Afsluitingen & Walls >> Content

Hoe gebruik gegalvaniseerde Berichten voor Picket Fencing

Opknoping piket hekwerk op geïnstalleerd gegalvaniseerd staal berichten vereist gespecialiseerde hardware , verkrijgbaar bij veel bouwmarkten . Staal op houten omheining adapters zijn smal voorgeboord planken verbonden met U-vormige klemmen die bout op de verzinkte berichten. Eenmaal geïnstalleerd op de posten, worden de omheining adapters geschroefd horizontale houten hek rails. Verticale piketten worden op dezelfde manier geïnstalleerd als op een gewone all- houten omheining . Geen speciaal gereedschap of gevorderde gebouw vaardigheden zijn vereist voor deze project.Things Je
String
Line niveau nodig
Permanent marker
staal op hout post adapters
dopsleutel
meetlint
Chop zag
2 - door - 4 - inch weerbestendig planken
Boor met het rijden Bits Coated houtschroeven , 1 1/4 inch lang
Paaltjes
Een waterpas
Wood blok , gegarneerd met de breedte van het piket spacing
Toon meer instructies
1

Mark de eerste bocht na de op twee plaatsen , waar u van plan om de onderste randen positioneren van de horizontale rails . Bind een string naar de eerste post op de bovenboei . Verleng de string naar de volgende hoekpaal . Hang een lijnniveau op de snaar . Trek het touwtje strak , daarna stabiliseren de lijn en bind het aan de volgende hoekpaal . Markeer de berichten tussen de hoekpalen waar de string ze kruist . Herhaal dit om de posities van de onderste rails op de palen te markeren. Verwijder de snaren .
2

Verwijder de bouten aan de U - vormige klemmen op het hek adapters . Plaats twee adapters op elke post . Vervang de bouten , maar nog niet vast . Plaats de bovenste adapter, zodat de onderste rand van de plank is afgestemd op de bovenste streep van de post . Richt de adapter, zodat de plank wordt geconfronteerd met de kant van het hek waar de piketten zal worden geïnstalleerd . Gebruik een dopsleutel om de klem vast op de paal . Herhaal dit om de resterende adapter op de onderste markering op de post te installeren. Installeer de adapters op de resterende berichten op deze manier.

Stel
3 de chop zagen tot 90 graden bezuinigen . Meet en noteer de afstand tussen de buitenrand van de eerste plank en het midden van de tweede paal. Meet en markeer twee 2 - door - 4 - inch planken deze lengte . De lengte van de rails tussen de hoekstukken van het hek zijn de afstanden tussen de middelpunten van aangrenzende posten . Maatregel , merk en snijd rails voor de resterende hek secties .
4

Rest de bijgesneden planken op de overeenkomstige planken van het hek adapters . In het eerste deel van het hek de rails uitstrekken over de planken aan de eerste paal , de ruimte tussen de posten , dan eindigen in het midden van de tweede paal. Wanneer een adapter ondersteunt twee aangrenzende rails , de einden van de aangrenzende sporen aan het midden van de adapter .
5

geschreven assistent aan de voorzijde van het hek te staan ​​en de bovenbuis houden plaats . Vanaf de achterkant van het hek , schroef de adapter aan op de rail , met behulp van een boor en rijden bit . Ten minste twee schroeven moet het einde van elke rail hechten aan de adapter . Herhaal dit om de onderste rail op de resterende adapter te installeren . Verder installeert de rails op deze manier.
6

Bind een string naar de eerste hoekpaal dichtbij de bodem , op het niveau van de onderranden van de palen . Verleng de string naar de aangrenzende hoekpaal . Trek het touwtje strak , daarna stabiliseren de lijn en bind het aan de hoekpaal .

Werken 7 van links naar rechts , de positie van de eerste piket tegen de rails . De linkerrand van de piket is afgestemd op de uiteinden van de bovenste en onderste rails. De onderrand van de paal wordt uitgelijnd op de horizontale tekenreeks . Schroef de piket aan de bovenste rail met een schroef . Gebruik een waterpas om de eerste piket schietlood , dan schroef het piket aan de onderste rail . Als je eenmaal hebt gepeild en bevestigd het piket aan de rails , gebruik dan een tweede schroef aan de piket hechten aan elke rail .

Plaats
8 de afstand blok tegen de bovenste rail en de rechterrand van de eerste geïnstalleerd piket . Plaats de linkerrand van de tweede piket tegen de rechterrand van de afstand blok . Lijn de onderkant van de piket om het niveau string. Schroef de piket aan de bovenste rail met een schroef . Verplaats de afstand blok naar de onderste rail , tegen de rand van de geïnstalleerde piket . Plaats de tweede paal tegen de afstand blok , dan schroef het piket aan de rail . Gaan met de installatie piketten op deze manier tot het project wordt gedaan .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/fences-walls/1002089477.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.