Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Waarom kan ik niet een Fire Pit op een houten dek

? Vuur en hout zijn een gevaarlijke combinatie nog voor de dagen dat mensen gejaagd mammoeten op de vlakten met speren geweest . Wonen in een onderverdeling met een mooie houten dek aan de achterkant van het huis is niets , behalve in de keuze van vlees gegrild veranderd . Hout is gemakkelijk brandbaar , en het plaatsen van een brand in de buurt van het onvoorzichtig . Building Codes

Building en veiligheid codes te voorkomen vaak een vuurplaats uit op een dek wordt geplaatst . Bijvoorbeeld , de New York City Fire Codes hebben een 10 - meter regel dat het bouwen van elke vorm van outdoor brand voorkomt rond , " ... elk gebouw een brandbare constructie , brandbaar gebouw gevelbeplating, brandbaar meubilair zoals plastic of houten stoelen en tafels , en brandbare dek. " Overtredingen van deze codes brengen vaak een boete en zelfs gevangenisstraf.
Kwaliteit Difference

De reputatie van vuurkorven last van de zwakste onder hen. Velen putten zijn goed gebouwd en zal een leven lang meegaan , een veilige gelegenheid om een ​​warme openlucht vuur met vrienden op een koele avond te genieten. Echter , anderen slecht gemaakt , en binnen een korte tijd dat ze problemen zoals de bodem eruit valt of een kant instorten wanneer geladen met vlammende hout hebben . Omdat de autoriteiten te regelen voor maximale veiligheid , nemen ze aan dat alle vuurkorven even slecht zijn opgebouwd . Waarschuwing
fabrikant

meeste fabrikanten van draagbare vuurkorven waarschuwen tegen zetten de put op een brandbare ondergrond zoals een dek, dat is hun manier om te erkennen dat ondanks de beste bedoelingen , vaak slechte dingen gebeuren die niemand verwacht. Een brand put kan worden omgestoten of iets kan tegen een val en in vlammen opgaan voordat iemand kan reageren . Als de vuurplaats is weg van het dek , is de schade van een soortgelijk ongeval geminimaliseerd .
Onveilige Situatie

Een dek is vaak vol van andere brandbare objecten, zoals als plastic stoelen , stof parasols en mensen met kleding . Het duurt slechts een moment voor een brand om van waar het hoort te zijn waar het niet is. Decks kan gemakkelijk druk tijdens een feest of ander evenement , en het hebben van meerdere mensen die proberen te manoeuvreren rond een hete vuurkorf op een klein dek is een accident waiting to happen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1002088976.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.