Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Frame Lattice te gaan op de top van een bestaande omheining

Als u een bestaande houten omheining en je zou graag een beetje extra hoogte toe te voegen aan de bovenkant van het hek , kunt u bouwen en installeren ingelijste rooster en bevestig deze aan de horizontale framing van de bestaande omheining . Je kunt alles wat je nodig hebt om ingelijste rooster te bouwen bij uw lokale hardware winkel. Omlijst rooster zal een decoratief tintje aan uw bestaande hek terwijl een matige hoeveelheid privacy.Things Je
Meetlint
Pressure behandeld C - cap molding
Verstekzaag nodig
Lattice
tafelcirkelzaag
Hand boor
1/16-duim boor
1/8-inch houtschroeven
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

meet de breedte tussen verticale palen met een meetlint en dan beslissen hoe hoog je wilt dat de extra rooster . Dit zijn uw afmetingen voor het rooster panelen . Bijvoorbeeld, als u een bestaande 5 - meter hoge hek met 6 voet afstand tussen de verticale stijlen , kunt u 3 -by - 6 rooster panelen te bouwen aan uw afrastering 8 meter hoog te maken. Controleer de lokale bouwvoorschriften in beperkingen op de hoogte hek om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de lokale wetgeving. Kopen van 2

Knip twee stukken van druk behandeld C - kanaal dop gieten om de lengte en de hoogte van uw framing passen . Snijd elk uiteinde in een hoek van 45 graden met een verstekzaag , zodat u kunt een stukje vierkant of rechthoek framing maken .

Snijd Goedkope 3 een stuk van druk behandeld rooster 1 -inch klein in lengte en hoogte dan uw metingen in stap 1 . Dit zal zorgen voor het rooster past in het C - kanaal van de dop gieten . Een tafelcirkelzaag is de beste tool voor het snijden van rooster , maar je kunt een cirkelzaag of zelfs een band gebruiken zag indien nodig.

Plaats 4 de C - kanaal cap molding aan de randen van het rooster . Als je alles goed gesneden, zal de 45 - graden hoeken aan elk uiteinde van de dop gieten samen kont en maak een vierkante hoek van 90 graden in elke hoek.
5

Boor twee gelijkmatig verdeelde 1/16 holes - inch diameter tot elke hoek van de C - cap molding en rijden 1/8-inch diameter houtschroeven aan het vormgevende elkaar te bevestigen .

Plaats het rooster 6 paneel tussen de verticale steunen op de bestaande hek en leg deze op de horizontale framing .
7

Boor vier gelijkmatig verdeelde gaten 1/16-duim diameter via de C -cap lijstwerk die kont met de horizontale framing en zet het rooster paneel de horizontale bepaling met 1/8-inch houtschroeven .

Manieren om Cover Patios

Huiseigenaren gebruik patios om gasten te vermaken of ontspannen in de achtertuin op een mooie dag . Maar als het weer is te warm , en de zon schijnt rechtstreeks op het terras , kan het bijna onmogelijk zijn om comfortabel te gebruiken uw achtertuin entertainment gebied. Er zijn manieren om een patio die u zal toestaan ​​om uw terras wanneer u maar wilt gebruiken dekken . Arbor Het concept van

Meer dan ooit