Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >> Content

Home Remedy voor Red Ink Spots op het Tapijt

Rode inkt op uw tapijt is vaak een nachtmerrie omdat het de neiging meer opvallen dan andere vlekken te zijn , en als je het niet meteen te behandelen , kan het onmogelijk te verwijderen. Door eerst de vlek met en vervolgens te behandelen met een paar producten die je misschien al in uw huis, kunt u rode inkt te verwijderen van de meeste tapijten, maar de sleutel tot een succesvolle verwijdering is om de vlek te vangen terwijl het nog nieuw . Bevatten de Stain

Inktvlekken verspreidde zich snel . Vaak is de eerste fout in de behandeling van een rode inktvlek is een oplosmiddel voor het eerst gebruiken . Hierdoor zal de vlek te verspreiden . De sleutel tot het verwijderen van een rode inktvlek en niet waardoor het erger is om iets te gebruiken om het te bevatten . Als het tapijt niet bestaat uit natuurlijke vezels , omringen de inkt vlek met een barrière zoals water of een mengsel van waterstofperoxide en enkele druppels ammonia . Als uw tapijt bestaat wel uit natuurlijke vezels , zoals wol of katoen , gebruik dan alleen het peroxide of water om te proberen de inkt bevatten . Ammoniak kan deze natuurlijke materialen beschadigen. Een omtrek rond de vlek belet instelling in de vezels als het zich verspreidt . Zodra de vlek is opgenomen , kunt u overgaan tot het verwijderen van de vlek .
Ammoniak

Ammoniak is niet bleken, wat betekent dat het niet de meeste tapijten verkleuren . Het is ook zeer alkalisch en kan rode inkt vlekken uit vloerbedekking te verwijderen indien correct gebruikt . Meng 1 /4 kop ammoniak met ongeveer 2 qt . warm water en dep de oplossing op de vlek . Droog met een handdoek en herhaal. Dit kan verschillende toepassingen hebben . Spoel het gebied grondig met schoon water wanneer de vlek is verdwenen .
Hair Spray

Hoewel de rode inkt is een van de meest hardnekkige vlekken te verwijderen , met behulp van hairspray terwijl de vlek is nieuw kan een effectieve remedie te zijn , met name op de natuurlijke vezels die andere producten kan beschadigen. Spray de vlek , maar wees niet te spuitnevel. Als u haarlak toepassing in het gebied rond de inkt of verzadigd is , kan de vlek verspreiden . Dep de vlek met keukenpapier en herhaal. Niet wrijven . Spoel het gebied met helder water en droog het tapijt .
Ontsmettingsalcohol

Als je alcohol hebt wrijven in uw medicijnkastje , kunt u in staat om rode inkt te verwijderen uit uw tapijt . Negentig procent isopropylalcohol werkt meestal het beste , maar 70 procent kan ook de inkt te verwijderen . Dep de vlek met een katoenen doek gedrenkt in de alcohol . Giet de alcohol op de vlek en het niet wrijven of het zal verspreiden. Gebruik een droge doek of een winkel - vac om de alcohol absorberen en herhalen tot de vlek is verdwenen of totdat er geen kleur meer absorbeert in het doek. Spoel de plek grondig met water .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/stain-removal/1002088492.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.