Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

Alternatieve toepassingen voor Sokken

Het lijkt een universele wet te zijn dat er minder sokken uit je droger dan naar binnen Wat gebeurt er met deze ontbrekende artikelen is iedereen een raadsel . Of ze naar een andere dimensie zijn gegaan , worden voedsel voor een - sok eten monster of gewoon helemaal uiteengevallen in het niets , een ding is zeker - ze zijn verdwenen . Gelukkig is niet alles verloren , want er zijn tal van creatieve en nuttige dingen die je kunt doen met verweesde sokken. Rondom het Huis te koop

Socks passen bij uw handen perfect . Aantrekken een tot polish zilver of stof meubels lijkt een no - brainer . Ze zijn ook ideaal voor het polijsten van schoenen of zelfs het schoonmaken van uw auto - vervolgens met behulp van een verse om het buff tot in de perfectie . Sokken maken ook perfect " hoezen " voor het beschermen van uw kleding schoenen terwijl ze opgeborgen . Als u inpakken voor een reis , een sok is de juiste maat voor het houden van prullaria of breekbare voorwerpen zoals een camera of een bril . Als u het inpakken om te bewegen, een sok is het perfecte hulpmiddel om rond flessen of glazen om ze te beveiligen tegen breuk. U kunt buiten het seizoen vakantie ornamenten te slaan op dezelfde manier .
Ambachten en Speelgoed
Maak een nieuwe vriend uit een oude sok .

Sok poppen nooit falen te zijn een hit met het jongere publiek , en waardoor ze is een leuke regenachtige dag activiteit. U kunt ook een " vos staart " - een tennisbal in de teen van een oude knie sok maakt een stuk speelgoed dat wijd en zijd kunnen worden geslingerd . Houd hem bij de staart en draai het rond om een ​​aantal goede momentum voor het gooien van het te krijgen . Een ander project is om een ​​oude sok met polyfill en kattenkruid om een ​​stuk speelgoed voor je harige vriend te maken spullen . Voor de koffie liefhebber , een " koffie gezellig " te wikkelen rond warme drank mokken en bekers.
Gezondheid

Laat maar dure winkel koopt opwarming zakken te kalmeren uw spieren - een sok gevuld met langkorrelige rijst of gedroogde bonen , vastgebonden stevig aan het open einde en verwarmd in de magnetron , zal je hetzelfde comfortabele effect te geven . Of plaats de sok in de bodem van een kille bed om op te warmen voordat je springt inch Aan de andere kant , kunt u ook een sok vullen met ijs om een doe - het-zelf cold pack te maken - . Perfect voor hoofdpijn < br >
Beauty en Fashion

Oude sokken zijn perfect voor het zetten op na verstikking je voeten in moisturizer . Draag ze 's nachts voor een effectieve pedicure . Voor je haar , " sok broodjes " zijn een recente trend . Een te maken , moet u de teen uit een oude sok knippen en dan rollen de beengedeelte omhoog in een donut vorm . Trek je paardenstaart door het gat en beginnen te wikkelen en stop het haar rond de sok tijdens het rijden het naar de kruin van je hoofd . Als je klaar bent , heb je de perfecte ballerina - stijl broodje. Om uw lange laarzen te houden in de juiste vorm en om te voorkomen dat ze omvallen , spullen hoge sokken met krant en steek ze in de boot als ze worden opgeslagen . Het plaatsen van een stuk houtskool in de teen zal ook vocht opnemen .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002085646.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.