Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >> Content

Hoe te Glossy Kasten Clean

Hoewel hedendaagse keuken kasten met een strakke , hoogglans afwerking ziet er fantastisch uit , ze de neiging om vlekken en vingerafdrukken te markeren. Bijgevolg , het bijhouden van de oppervlakken vlekvrij tegen gereflecteerde licht is een uitdaging . Echter, aangezien kasten gemaakt van massief hout of fineer meestal afgewerkt met acryl of polyurethaan lak , deze oppervlakken zijn ongevoelig voor de meeste huishoudelijke schoonmaakmiddelen, en houden ze vlekkeloos is vrij eenvoudig . Aan de andere kant, als uw kasten zijn afgewerkt met een gekleurde hoogglans gelakt oppervlak , speciale reinigingstechnieken zijn essentieel. Wat je nodig hebt
elektrostatische stof wand of microvezel stofdoek
Twee gemzen doeken
Mild schoonmaakmiddel
Plastic emmer
Toon meer instructies
1 < p > Verwijder het oppervlak door afborstelen uw kasten licht met een elektrostatische stof wand of microvezel stofdoek . kopen van 2

Dompel een schone zeem in warm water en wring het uit tot het licht vochtig . Wrijf de vochtige doek licht over het oppervlak met een ingrijpende neerwaartse beweging ; Schrob niet of overmatige druk uit te oefenen . Begin aan een kant van de keuken en schone twee kasten tegelijk . Zodra ze zijn schoon, spoel de zeem uit onder warm stromend water en wring het uit voordat u verder gaat naar de volgende paar kasten in de aanloop .

Reinig 3 op zware grond en vet merken door het toevoegen van een eetlepel mild huishoudelijk schoonmaakmiddel , zoals afwasmiddel , een plastic emmer half gevuld met warm water . Gebruik een tweede zeemleren doek om de behuizing te wassen met deze oplossing .
4

goed afspoelen met schoon warm water en eindig schoonmaken door het toepassen van de beschreven in stap 2 , met behulp van een speciale zeem methode gehouden speciaal voor dit doel.


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/furniture-care/1002017009.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.