Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> schoonmaken Toestellen >> Content

Een lichtgewicht handvat en draaibare kop maken de Clorox Klaar Mop gemakkelijker te manoeuvreren dan een traditionele mop

Hoe het Clorox Vloer Mop Assemble. Clorox ingebouwde vloeibare vloerreiniger dispenser elimineert ook het gedoe van het slepen van een emmer water in de kamer rond met je mee. De mop is ongemonteerd verkocht , dus moet je een paar minuten duren om de stukken samen te stellen voordat u uw Clorox Klaar Mop voor de eerste time.Things je nodig hebt
Clorox Klaar Mop
Handleiding
Clorox Geavanceerd Floor Cleaner
Clorox Klaar mop reinigingskussentje
Toon meer instructies
1

Pak de mop , handleiding en alle aanverwante onderdelen . Verwijder de plastic verpakking van elk deel en gooi of de verpakking te recycleren materialen.

Sluit Pagina 2 de mop handvat om de as en druk het naar beneden totdat je voelt dat de beugels vast te zetten . De open kant van de as in het bovenste gedeelte van het deksel dat de houder reinigingsmiddel fles heeft . De opening van de bidonhouder moet naar boven als u klaar bent .

Duw 3 de onderkant van de handgreep in het grote gat op de mop hoofd totdat deze vastklikt . Druk op een schone pad in de beugels aan de onderkant van de mop hoofd .
4

Voer het kleinere uiteinde van de cleanser toevoerleiding door het kleine gat in de houder fles en in het gat op de mop hoofd . Open een fles Clorox Geavanceerde Floor Cleaner en gooi de dop . Sluit het open uiteinde van de kabel naar de fles . Schroef de connector goed vastzitten van de dop van een lekvrije afdichting te creëren . Uw Clorox Ready Mop is nu klaar voor gebruik .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1002083224.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.