Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe naar Home Rookmelders Problemen

Rookmelders zijn een veel voorkomende en essentiële apparaat in het houden van uw huis en gezin veilig in het geval van brand . Omdat de rol van een rookmelder zo belangrijk is , moet u het regelmatig controleren om te controleren of deze goed werkt. Als u merkt dat uw rookmelder reageert niet , maakt een constante getjilp ruis of is het ervaren van andere kwesties, je kunt het oplossen van problemen met jezelf voordat je naar de winkel voor een vervanging.
Wat je
Stofzuiger met Need borstel
Instructions
1

Stofzuig uw rookmelder met behulp van de borstel extensie op uw stofzuiger . Stof hoopt zich vaak op de rookmelder in de tijd, dus je moet het apparaat regelmatig schoon . Stof en vuil verzamelen op de rookmelder kan leiden tot het willekeurig of helemaal niet te activeren .
2

Plaats de rookmelder in een ander gebied van uw huis. BRK Electronics suggereert houden u rookmelders minimaal 20 meter afstand van huishoudelijke apparaten dat uw rookmelder kunnen leiden (zoals een oven of oven ) en een minimum van 10 meter afstand van zeer vochtige gebieden ( zoals uw badkamer) .

3

Verwijder het tabblad batterij pull als het nog in de rookmelder is geplaatst . Dit is normaal gesproken verwijderd bij de eerste installatie .
4

Vervang de batterijen in de rookmelder . Als de batterijen van een rookmelder bijna leeg zijn , het maakt een laag getjilp ruis om u eraan te herinneren om de batterijen te vervangen . Vervangen van de batterij varieert van model tot model .
5

Verwijder en plaats de batterijen van de rookmelder , en zorg ervoor dat het batterijklepje volledig te sluiten . Als de batterij kapje open blijft of de batterijen verkeerd geplaatst , werkt de rookmelder niet goed functioneert .

Hoe rookmelders Plaats in een Zolder

Rookmelders zijn prachtige levensreddende apparaten die het mogelijk maken dat mensen vooraf te waarschuwen wanneer er een brand uitbreekt . Het plaatsen van een rookmelder op elke verdieping van uw huis en de buurt slaapgedeelte kan uw leven redden . Rookmelders in afgewerkte zolders zijn een noodzaak ook, want afgewerkte zolders maken deel uit van de leefruimte van een woning . Rookmelders kunne

Meer dan ooit