Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Home Security bewegingsmelder installeren

Een binnenlandse veiligheid bewegingsmelder kan de criminaliteit tegen te gaan en waarschuwt u wanneer iemand nadert uw huis. Typisch, binnenlandse veiligheid bewegingsmelders omvatten schijnwerpers die branden als iemand of iets activeert de bewegingsmelder . Een paar eenvoudige stappen zal u op uw weg naar de totale binnenlandse veiligheid , te beginnen met de installatie van beweging geactiveerd verlichting. Lees verder om more.Things je nodig hebt
schroevendraaier
Kalefateren
Toon meer instructies
1

Schakel de stroom naar het circuit u werkt bij leren de belangrijkste stroomonderbreker of zekering. kopen van 2

Verwijder de bestaande armatuur en gebruik de schroefgaten op de oude afdekplaat aan te passen waar de gaten zijn nodig op de nieuwe. Het kan zijn dat de knock - out schroefgaten te gebruiken. Als dat zo is , moet u de ongebruikte gaten te dichten met breeuwen om water lekkage te voorkomen .

Trek 3 de draden van het huis via de armatuur plaat en beginnen aansluitdraden . Sluit zwart op zwart en wit op wit , het beveiligen elk met een draad moer . Als er een aardingsdraad , bevestig deze aan de aansluitkast.
4

Tuck alle draden terug in de inbouwdoos en plaats de lamp boven het zo dat de schroeven komen door de gaten in de muurplaat . Vastschroeven .
5

Schakel de stroom weer aan en installeer een nieuwe gloeilamp.
6

Pas de bewegingsmelder door te streven de lens naar het gebied waarin u willen om beweging te detecteren . Stel dan de lampen ( bij gebruik van de schijnwerper ontwerp ) in de richting die u wenst te verlichten .
7

Test uw handwerk door een wandeling door de sensor zone .


Hoe u de juiste Alarm Monitoring voor een Home Security System

Als u uw waardevolle spullen in uw huis of als u een eigen bedrijf , moet u wellicht een alarm bewaking bureau in te huren . Alarm - controle-instanties controleren de veiligheid alarmen in uw huis of bedrijf . Als ze detecteren van een storing of inbraak , ze stappen ondernemen om contact met u of autoriteiten op de hoogte . Als u ervoor kiest de verkeerde bedrijf , kunt u uw huis of bedrijf verl

Meer dan ooit