Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is Microwave Safe Plastic

? Het proces van de magnetron voedsel is het versturen van elektromagnetische golven via voedsel te verwarmen of te koken . Omdat veel consumenten gebruik van plastic containers in de magnetron is er bezorgdheid gestegen over de mogelijkheid van de chemische stoffen in de kunststof- lekken in de magnetron voedsel en het veroorzaken van gezondheidsproblemen. De kwestie gevraagd testen en richtlijnen voor het veilig gebruik van kunststoffen in magnetrons overheid . FDA Studies

In reactie op deze zorgen , de FDA ( Food and Drug Administration ) testen verschillende soorten kunststoffen , stelt normen voor plastic container veiligheid en beoordelingen van alle plastic containers voor de naleving voorafgaand aan de goedkeuring van hun gebruik in de magnetron ovens . De FDA proeven beschouwen het eten kunststof oppervlak verhouding , de lengte van de kooktijd , hoe hoog de ​​temperatuur van het voedsel bereikt , hoe vaak de houder wordt gebruikt voor het eten en koken , en welke chemicaliën zijn gevoelig voor uitspoeling naar voedsel en welke bedragen . Kunststof verpakkingen moeten chemische stoffen vrijkomen in veel kleinere hoeveelheden dan die welke tot schade toebrengen aan proefdieren. Indien containers aan de proef , de FDA machtigt de fabrikant om ze te bestempelen als magnetron.
Veilige keuzes

Sets van deksel , zijn huishoudelijk plastic bewaren van voedsel meestal gelabeld als veilig of onveilig voor gebruik in de magnetron . Als er geen richtlijnen , de veiligste optie is om het voedsel naar een magnetron geschikte keramische of glazen houder voor het verwarmen of koken . Het gebruik van plastic wrap met een vent snede in de top om voedsel te dekken is aanvaardbaar, maar het is aan te raden om de wrap te houden van het voedsel aan te raken als het kan bezielen met sporen chemicaliën of zich te houden aan het eten en maken het oneetbaar .

Onveilige containers

Plastics getoond onaanvaardbare hoeveelheden chemicaliën uitspoelen naar voedsel omvat het grootste deel van meeneem containers en dozen, flessen, gebruikt voor commercieel verkocht water , en schalen , bakken of potten in die boter , margarine , roomkaas , slagroom toppings , mosterd en yoghurt verkocht . Als magnetron gerechten en trays in diepvriesproducten producten veilig gelabeld voor eenmalig gebruik , gooi deze dienovereenkomstig . Plastic zakken waar voedsel wordt verkocht of verpakt , maar ook als voedsel -en vriescapaciteit zakken gebruikt door huisvrouwen , zijn niet veilig voor gebruik in de magnetron .
Magnetron Container Hints en tips

om het binnendringen van plastic chemische overdracht te minimaliseren en off-putting smaken , draai de deksels van plastic magnetron containers te laten het voedsel ademen tijdens het koken. Controleer piepschuim verpakkingen voor veiligheid magnetron labels , zoals sommige soorten schadelijke chemicaliën zal smelten of uit te stoten in de magnetron . Indien mogelijk , opwarmen voedsel in de magnetron bedekt met ongebleekt en onversierde papieren handdoeken , wax of perkament papier of ongestreken papieren borden .

Voorzorgsmaatregelen in de elektriciteitskabels in huis

Huis bedrading circuits zijn verantwoordelijk voor de voeding van alles van uw televisie en computer naar uw koelkast en broodrooster. Uw apparatuur , verlichting en andere elektrische apparaten voeden met een netvoeding die elektriciteit verdeelt door het hele huis met een reeks draden , stopcontacten en schakelaars . De elektriciteitskabels in huis moeten worden behandeld met extra zorg, omdat s

Meer dan ooit