Huis Tuin

Huis Tuin

Wall Railing Installatie

Installatie muur leuningen langs gangen , in de badkamer en elke locatie die je een reling zou kunnen vereisen om te helpen met de veiligheid van iemand in uw huis. Leuningen kunt u of een dierbare een beweging veilig te helpen langs de gang in je huis zonder dat er extra hulp en helpen veilig manoeuvreren rond de badkamer. Gebruik dezelfde installatie voor een ballet barre , het aanpassen van de hoogte van de barre om tussen 32 en 46 centimeter van de vloer , afhankelijk van de hoogte van de dancer.Things je nodig hebt
Stud finder
Afplakband
Meetlint
Balustrade montagebeugels
1/8-inch houtboor
boor
Phillips of platte schroevendraaier boor
Toon meer instructies
1

Schuif een stud finder langs het gebied op de muur waar je wat aan de muur reling installeren. Mark elk stud met een strook plakband . Kopen van 2

Mark de hoogte van de wand reling op elke strook plakband op elke nagel . Kies een hoogte voor de bovenkant van het hekwerk tussen de 34 en 37 centimeter te voldoen aan de Occupational Safety and Health Administration normen .
3

Voeg de dikte van de reling en de hoogte van de wandrail montagebeugel samen . Trek deze meting van de hoogtemeting . Markeer deze meting op het plakband onder de oorspronkelijke hoogte meting.
4

Meet vanaf de vloer tot aan het nieuwe merk op de band om elk teken te bevestigen is een gelijke afstand van de vloer.

5

Plaats de onderkant van de wand reling beugel tegen de muur aan de nieuwe meting . Mark de bevestigingsschroef beugel gaten op de muur.
6

Boor 1/8-inch piloot gaten in de muur studs op elke locatie montagebeugel met een 1/8-inch houtboor bevestigd aan een boren . Verwijder de tape van de muur.
7

Bevestig elke muur reling montagebeugel op elke muur stud met de meegeleverde schroeven aan de montagebeugel . Plaats een Phillips of gleuven boor in de boor te helpen drijven de schroeven in de muur.
8

Leg de muur reling op de top van de montagebeugels . Centreer de muur rail dus het wordt een gelijke afstand voorbij de twee buiten muurbeugels . Bijvoorbeeld, als het rechter uiteinde van de rail zit 6 centimeter voorbij de uiterst rechtse muur reling beugel , controleert u de linkerkant van de rail zit 6 centimeter voorbij de uiterst linkse muur reling beugel .
9

Mark de montagebeugel gaten op de muur reling . Verwijder de reling aan de beugels en boor 1/8-inch hulpgaten op elke locatie montagebeugel .
10

Zit de reling terug op de beugels . Bevestig de muur reling aan de muur reling beugel met de schroeven die bij de beugels .

Hoe uw eigen Rebound oprit Marker Zorg

Rebound oprit markers zijn glasvezel hengels met reflecterende tape gebruikt om de randen van een oprit of erf te markeren. Deze markers zijn gunstig voor mensen met lange, winderige opritten met weinig verlichting en markeer de rand van de werf voor de ploeg vrachtwagens tijdens sneeuwstormen . Wilt u reflecterende oprit markers toe te voegen aan uw tuin , maar liever niet het geld , kun je je ei

Meer dan ooit