Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Balkon Safe Zorg voor Kinderen

Als u in een huis , appartement of flat met een balkon beschikt over een tweede verdieping of hoger woont, moet u de veiligheid van uw kind te overwegen. Het is het beste als je nooit je kind op het balkon zonder toezicht mogelijk te maken, maar sommige kinderen maken hun manier op een balkon zonder uw medeweten . Daarom moet u ervoor zorgen dat uw balkon is veilig voor uw kind, zodat hij niet gewond raken door vallende vanaf het balkon of vast komen te zitten tussen de rails.Things je nodig hebt meubelonderdelen ankers
Helder spoor bewakers
het meten van band of heerser
traphekje
Toon meer instructies
1

Verwijder alles wat uw kind kan klimmen te bereiken over de reling . Dit geldt ook voor stoelen en tafels dat sommige mensen houden op hun balkons . Zelfs als u deze items plek weg van de reling , zullen sommige kinderen het object te verplaatsen om te klimmen op. Als je meubels op je balkon moet houden , bevestig deze aan de muur of balkon vloer met meubilair ankers om te voorkomen dat het wordt verplaatst . Kopen van 2

Meet de ruimte tussen de vangrails . Iets groter dan vier centimeter is een bedreiging voor de veiligheid van uw kind. Als uw rails meet meer dan vier centimeter of u denkt dat uw kind kan gebruik maken van de rails te klimmen , het installeren van een duidelijk spoor bewaker rondom het balkon.
3

Vervang decoratieve leuningen als je ' bent toegestaan ​​. De decoratieve stukken tussen de rails te voorzien van uw kind met een plaats te klimmen . Rechte rails zijn moeilijker te beklimmen.
4

Plaats een hek over de deur die leidt naar het balkon . Een hek schrikt dat uw kind naar het balkon door zichzelf in de eerste plaats.
5

Lock de deur die leidt naar het balkon , zodat uw kind de deur niet kunnen openen . In sommige gevallen kan het type slot op de deur gemakkelijk voor uw kind te openen . Als dit het geval is , andere voorzorgsmaatregelen nemen om ongecontroleerde toegang te voorkomen .
6

Inspecteer uw balkon regelmatig op losse of rotte planken en losse of ontbrekende rail stukken. Reparaties zo snel mogelijk . Als iemand anders is verantwoordelijk voor de reparaties , zoals in een appartement , vraagt ​​u een reparatie onmiddellijk . Als niemand reparaties het tijdig , bel dagelijks tot iemand het probleem verhelpt . Houd uw kind van het balkon volledig totdat de reparatie is gedaan .

Wat kan worden gebruikt in plaats van Rock Salt te smelten ijs op trottoirs

? Icy trottoirs kan een ernstig wintertijd probleem zijn, maar het gebruik van steenzout om zich te ontdoen van ijs kan zijn eigen soort van problemen te veroorzaken . Zout is de meest voorkomende manier om ijs te smelten , maar het zal leiden tot schade aan gras en andere planten . Het is ook niet effectief als de temperatuur dips veel onder de 20 graden Fahrenheit , plus tweemaal vereist evenvee

Meer dan ooit