Huis Tuin

Huis Tuin

Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen in een Blizzard

? Een sneeuwstorm is een winter storm gekenmerkt door zware sneeuwval en wind een snelheid van 35 mijl per uur of meer , afhankelijk van de National Weather Service . Als u in een gebied dat significante sneeuwval krijgt of is gevoelig voor winterstormen leven , elk najaar de voorbereiding van uw huis en auto om ervoor te zorgen dat u kunt rijden uit de sneeuwstorm in veiligheid en comfort. Stock Up

Stock uw huis met voedsel , water en andere benodigdheden . Blizzards kunnen wegen onbegaanbaar voor verlofdagen , vooral als je in de bergen of in een afgelegen gebied wonen . Zorg ervoor dat u ten minste een drie-daagse levering van drinkwater , niet- bederfelijk voedsel , batterijen en medicijnen . Als je huisdieren hebt , voorraad op hun voedsel en medicijnen ook. Vervang het voedsel en water elke val te zorgen dat er niets is verwend .
Bereid uw huis

Controleer uw huis voor benodigde reparaties in de tochtstrips rond deuren en ramen . Het weer strippen buiten houdt sneeuw en kou . Bovendien , zorg ervoor dat uw huis heeft voldoende isolatie en dat de storm ramen zijn in goede staat van onderhoud . Hebben een verwarming en koeling expert controleer uw kachel elk najaar om ervoor te zorgen dat het in optimale conditie . Als u een open haard , een voorraad op hout . Anders, als je verwarming draait op propaan of stookolie , hebben uw niveaus bekroond elk najaar voor de eerste sneeuw .
Stay Inside

Tijdens een sneeuwstorm , blijf binnen waar mogelijk. Ga niet naar buiten voor meer dan een paar seconden en verblijf met het oog op het huis . Mensen de kluts kwijt geraakt binnen yards van hun huis bij slecht zicht . Houd huisdieren binnen zo goed , behalve voor korte badkamer pauzes . Blijf van de wegen , behalve voor essentiële reizen . Een verblijf buiten de wegen niet alleen houdt je veilig , maar het vermindert het aantal auto's op de weg die de hulpdiensten mogelijk zal moeten redden .
Bereid uw auto

Als je moet rijden in een sneeuwstorm , zorg ervoor dat uw auto is voorbereid. Houd uw volle brandstoftank , zodat u de kachel kunt uitvoeren , zelfs als u gestrand . Houd dekens en noodverlichting in uw kofferbak , evenals water en niet- bederfelijk voedsel dat gegeten kan worden zonder te koken . Als je gestrand , het verblijf in het voertuig . Verlaat het voertuig alleen naar de sneeuw van rond de uitlaat te verwijderen . Als sneeuw verstopt de uitlaat , kan kooldioxide back-up in de auto, die kunnen verwonden of doden u en de andere bewoners .

Hoe Security Window Basement Guards installeren

U besteedt veel tijd en geld veiligstellen van de belangrijkste leefruimte in uw huis door het installeren van deursloten en een kwaliteit alarmsysteem . Maar uw huis kan deze nog altijd kwetsbaar , hoe geavanceerd uw beveiligingssysteem. Het veiligstellen van de kelder van uw huis geeft u een extra laag van beveiliging en maakt een inbraak die veel meer difficult.Things je nodig hebt Meetlint B

Meer dan ooit