Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Werken met aannemers >> Content

Hoe te Grade en Onderhoud Lange grindpaden en Toegangen

Als je rijk bent , wonen op een groot landgoed met een lange verharde oprit dan is dit artikel niet voor u . Laat het onderhoud aan uw groundskeepers terwijl je koesteren op het strand in het zuiden van Frankrijk . Voor de rest van ons gewone mensen , dat moeten onze eigen lange afgeschuinde , grind , rotsachtige of zelfs modderig opritten te behouden , misschien deze korte bespreking zal een beetje hulp . Ik hoop het echt . Na de verhuizing naar de stokken bijna veertig jaar geleden en het opzetten van het huishouden meer dan een kwart mijl van de provinciale weg , ontdekte ik dat ik zou gaan worden verplicht om periodiek onderhoud te doen op onze lange , hellende grind rijden , dat is als ik wilde dat het zijn redelijk . De tijden dat ik van de werkzaamheden alleen toegevoegd aan mijn arbeid toen ik eindelijk begonnen . Opritten , moet toegang paden naar velden , vijvers of andere geografische kenmerken allemaal worden onderhouden of ze zullen uiteindelijk onbegaanbaar geworden . Een paar tips met persoonlijke foto's volgen . Wat je
Een tractor met een hefinrichting en sorteren blad en /of vooreindlader nodig . Beschouw het lenen , huren of leasen van een trekker als je niet wilt investeren in een.
Om duikers installeren van een trekker met dieplepel nodig is of de werkzaamheden moeten worden uitbesteed aan een graafmachine .
Show meer instructies
1

Opritten moeten worden gekroond . Dat wil zeggen, moeten ze hoger worden langs de middellijn dan ze op de randen zodat vallende regen zal het hoofd van de sloot en niet beginnen langs in de drive zelf . Als dit gebeurt dan zal het niet lang duren voordat je een sleur die maar groter en groter te vormen. Een vlakke plaat , ongekroonde aandrijving vormt straks pot gaten en sporen van water weglopen . Kopen van 2

Wissels zijn belangrijk, vooral op hellende drives , paden of andere wegen . Water bergafwaarts voortdurend verkrijgen van snelheid , momentum en volume. Heb je ooit betonnen wanden sloten langs een hellend stuk snelweg , degenen die betonstenen zijn ingebed in hen gezien? Die stenen zijn aan de snelheid en de kracht van stromend water te vertragen. Door het plaatsen van wissels , zoals die getoond in de foto , je af te leiden - te ontdoen van - een deel van de afvoer en het grootste deel van het schade veroorzakend potentieel. Meestal deze wissels worden geplaatst aan weerszijden van het station en een " humped up " deel van de aarde zorgt ervoor dat het water verlaat het station op dat punt en niet het hoofd naar beneden de drive zelf .
3

opkomst op een rotsachtige helling spoor leidt water uit een glooiende agrarische toegang weg in de afvoer aan de bodem van een holle . Deze opkomst naar rechts heeft een bult net onder op het parcours. Merk op dat aangezien er een aarden wal aan de linker zijde een wissel naar rechts kan worden gemaakt . Deze wissels zijn een onderlinge afstand van ongeveer vijftig meter uit elkaar op deze bochtige afdaling naar een rivier onderste veld .
4

Wanneer afvoerkanalen kruist een spoor of rijden , een duiker , zoals de plastic getoond in de foto , kan worden geïnstalleerd om te stoppen met het verdiepen van de sleur die werd gemaakt . Deze drainage oversteken van de trail was het maken van een sleur diep genoeg te veroorzaken problemen met het krijgen over.
5

Deze brug werd gebouwd in de winkel van de eigenaar en is gemaakt van druk behandeld hout . Het werd vervolgens door de trekker naar de bouwplaats getransporteerd en opgezet . Dit was veel gemakkelijker dan de bouw van een brug ter plaatse . Het werd gebouwd sterk genoeg om grote, zware voertuigen, zoals LPG- trucks , tractoren en klaar mix betonmixers weerstaan. Bedenk wat het verkeer zullen overtrekken duikers en bruggen die moeten worden gebouwd op uw stations en toegangen .
6

Bij het kopen van een tractor je hoeft niet een fortuin te besteden . Kijk goed rond een tijdje en kijken naar wat je wilt /nodig hebt alvorens een beslissing . Een hefinrichting , vooreindlader , afneembare backhoe , vierwielaandrijving en extra hydrauliek zijn allemaal dingen om te overwegen wanneer het winkelen voor uw diesel werkpaard .
7

Dit gedeelte van grind oprit nodig grind vullen te houden zacht materiaal van uitwassen en de vorming pot gaten . Van tijd tot tijd je kan hebben om gebroken grind of gewassen steen toe te voegen aan onderdelen van uw toegang drive. Steenslag zullen samen veel beter dan gewassen rivier stenen /grind te houden .
8

Een trekker met een front-end loader , afneembare backhoe en driepunts hydraulische hefinrichting kan worden gebruikt voor het bouwen en onderhouden van stations en paden , duikers , afstand aarde en grind en alle andere taken in verband met grind /vuil toegang installeren.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1002015703.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.