Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Werken met aannemers >> Content

Hoe Set Up Electrical Utility voor bouwvakkers

Niet veel wordt gebouwd zonder elektriciteit . Voordat een bouwplaats wordt onderzocht en goedgekeurd, moeten voorzieningen worden getroffen voor elektrische stroom . De spanning en de belasting eisen van commerciële en residentiële bouw dicteren een samenwerkingsverband tussen de algemene aannemer , een elektrische aannemer gespecialiseerd in tijdelijke bouwterrein macht en het lokale nutsbedrijf . Veiligheidsvoorschriften en de diverse kracht eisen van de verschillende bouwberoepen ter plaatse moet ook worden overwogen. Instructies
netvoeding
1

Beslis welke elektrische energie bron de voorkeur. Elektriciteit voor de bouw vacaturesites wordt geleverd door een aansluiting aan de plaatselijke nutsbedrijf die stroom levert aan tijdelijke elektrische panelen op locatie of door gas aangedreven generatoren geïnstalleerd . Kopen van 2

Bedenk wat er mis kon gaan . Tijdelijke stroom presenteert een reeks uitdagingen niet aanwezig bij het werken met geïnstalleerde vaste aansluiting . Het gebruik van lange verlengsnoeren tot elektrisch gereedschap en machines kan leiden tot overbelasting , verbranden of schokken , vooral in natte omstandigheden . Tijdelijke stroom panelen en kabels moeten duidelijk zijn aangegeven en alle transacties die op de locatie moet zich bewust zijn van hun locatie en bewust van alle gevaren zijn.

Consult
3 met een elektrische aannemer . Veel aannemers sub- gespecialiseerd in onsite vermogen voor bouwvakkers . Om de totale belasting te schatten , rekening houden met de omvang van het project en overleggen met de algemene aannemer om te bepalen wat voor soort apparatuur ter plaatse elektrische stroom nodig heeft . Zorg ervoor dat het stroomverbruik van alle bij de totale duur van het project transacties worden bedacht in de belasting berekening. Bevatten een bedrag aan onbekende lading eisen dat .
4

Pre - plan kan ontstaan ​​met de plaatselijke nutsbedrijf . Verzend een tijdelijke stroom belasting samenvatting en ontvang het nut goedkeuring , plannen en schema's voor de levering van elektriciteit .
Generatorvermogen
5

Met generatoren op plaatsen een aanzienlijke afstand van de bestaande elektrische nutsbedrijven .
6

Bepaal de grootte van de benodigde generatoren op basis van de vereiste belasting van de site . Maak afspraken vooraf aan generatoren en vereiste distributie panelen huren .
7

Overweeg brandstof eisen van de generatoren en de logistiek van het verzamelen en opslaan voldoende brandstoftoevoer .
8

Be hoogte van de unieke omgeving van een bouwplaats versus het gebruik van generatoren bij andere toepassingen . Stroomkabels en connectoren moeten zware en weerbestendig zijn. Alle lijnen verlenen van bevoegdheid om handgereedschap en machines moet worden beschermd met aardlek interrupters om schokken te minimaliseren van water of in het geval van een kabel per ongeluk gesneden .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1002015605.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.