Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik nieuwe stappen op mijn Portiek

een nieuwe reeks van stappen installeren voor uw veranda meestal gaat het rippen uit de oude stappen en installeren van alle nieuwe stringers en traptreden . Zodra u uw oude stappen te verwijderen , schoon uit de voorzijde van de veranda waar de stappen aan de veranda. Verwijder eventuele oude nagels , zodat u een schoon oppervlak om de nieuwe stappen te installeren. Zetten nieuwe stappen op uw veranda varieert enigszins, afhankelijk van het materiaal dat u kiest om te gebruiken, maar het algemene proces is de same.Things Je
Meetlint
plein Carpenter's
1 - op - 4 - inch nodig board
2 - door - 8-inch platen
2 - door - 4 - inch boards
Potlood cirkelzaag
Floor - balk beugels
16d nagels
Hammer < br > Level
Toon meer instructies
bepalen van uw Riser hoogte
1

Meet de hoogte van uw veranda met een meetlint en noteer de meting in inches . Verdeel de meting door 7 inches om het aantal stappen die nodig zijn vast te stellen. Bijvoorbeeld , een 28 - inch - high veranda gedeeld door 7 centimeter vereist een totaal van vier stappen . Kopen van 2

Verdeel uw veranda hoogte door het aantal stappen dat nodig is om de stijging van de hoogte bepalen . In het voorbeeld , een 28 - inch veranda hoogte gedeeld door vier stappen nodig 7 - inch voor elke riser .

Meet
3 van de breedte van de platen die u gebruikt voor de stappen . Als u twee 2 - door - 4 inch platen , voeg een extra 1/4 inch voor de ruimte tussen de raad van bestuur . Dus in dit voorbeeld , elke stap heeft een 8 1/4-inch loopvlak .
4

Plaats een timmerlieden vierkant op een recht stuk van 1 - op - 4 - inch board . Positie het ene uiteinde van de timmerlieden plein aan de 7 - inch merk aan de bovenkant van het bord en het andere uiteinde op de 8 1/4-inch merk . Klem de winkelhaak aan de raad . De hoek einde van plein van de timmerman is nu een sjabloon voor uw riser snijden .
Cut en installeren De Step Stringer
5

Snij twee 2 -voor - 8-inch platen met een lengte van 33 inch met een cirkelzaag . Het totaal van de vier traptreden . Plaats de hoek van plein van de timmerman op het bord , het opstellen van de rand van het plein met een hoek. Teken de omtrek van de twee kanten van de timmerlieden vierkant op het bord .
6

Verplaats het plein beneden tot de zijkant van het plein is aan het einde van het spoor merk . Trace het plein weer . Ga verder door de lengte van het bord en herhaal voor de andere stringer . Als je stappen zijn meer dan 4 meter breed , voeg een ander stringer .

Snijd
7 het uittekenen met een cirkelzaag . Je hebt nu vier "V " secties gesneden uit een zijde van elke stringer .
8

Mark de breedte van je stappen op de voorkant van de veranda met een potlood . Bevestig vloerbalken beugels om het gezicht van de veranda aan uw merken met 16d spijkers en een hamer . Schuif de stringers in de de balk beugels en zet ze vast met 16d spijkers door de bevestigingsgaten aan de zijkant van de beugel .
Bevestig Steps
9

Zet de eerste stap op de eerste riser . Bij gebruik van twee planken per stap , plaats de eerste plank tegen de achterzijde van de riser . Plaats een niveau in de zijkant van een stringer , en verplaats de stringer als nodig tot het niveau . Bevestig het uiteinde van de stap op de hendel stringer met 16d spijkers en een hamer .
10

het niveau tegen de zijkant van het andere stringer positioneren . Verplaats de stringer als nodig tot het niveau . Beveilig het einde van de stap naar de stringer .
11

plein van uw timmerman zijn tegen de voorkant van de trede , indien de installatie van twee planken per stap. Plaats de tweede stap bord op de stringer tegen de voorkant van de timmerlieden plein. Spijker de stap bord op zijn plaats en trek plein van de timmerman . Dit zorgt voor de nodige ruimte tussen de twee stappen planken om het water weglopen tussen de planken .
12

verder installeren van de overige stappen op dezelfde manier als de eerste stap . Controleer de vlakheid van de stringers elke keer te zijn dat iedere blijft vierkant . Verf of beits de nieuwe veranda stappen zoals gewenst .

Hoe te Lime Deposito Ontkalk

kalkafzetting , ook wel bekend als kalk , wordt gevormd door de mineralen in het water die verzamelen aan de oppervlakte in de tijd. Kalk afzettingen zijn te vinden in en op iets dat regelmatig water houdt . Badkuipen , wastafels , kranen , koffiezetapparaten , leidingen en water spuit zijn enkele van de plaatsen waar je de kalkafzetting zal vinden . De opbouw van mineralen moet voordat het schade

Meer dan ooit