Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Onderhoud aan het huis >> Content

Hoe maak je een open haard Damper Assembly Verwijder

Uw open haard gebruikt een demper om de lucht buiten te houden wanneer de haard niet in gebruik is en laat de rook te ontsnappen wanneer er een vuur in de open haard . Er zijn twee soorten van open haard dempers : Een mounts in de keel van de schoorsteen op de vuurhaard en de andere mounts naar de top van de schoorsteen . Hoe je een open haard demper assembly te verwijderen wanneer u het nodig om het te vervangen door een nieuwe , hangt af van welk type demper uw haard gebruikt . Wat je nodig hebt
schuifladder
schroevendraaier
Nut driver
Wide plamuurmes
plastic bedekking
zaklamp
Toon meer instructies Heb domper op Top van schoorsteen
1

Open de open haard deuren. Haak de demper ketting of stang , net zoals je doet bij het openen of sluiten van de klep . Het controlemechanisme - een ketting of stang - moeten uit de houder kopen van 2

Plaats een uitbreiding ladder aan de zijkant van het huis in de buurt van de schoorsteen . . Vraag een helper om de ladder vast te houden als je omhoog klimmen naar het dak .

Verwijder 3 de schoorsteenkap uit de schoorsteen als uw schoorsteen heeft een cap . De meeste caps ofwel snel in houders of schroeven die een schroevendraaier of moersleutel te verwijderen vereisen .
4

Slip een breed plamuurmes tussen de demper en de schoorsteen . Werken de stopverf mes door de kalefateren waarmee de demper op de schoorsteen . Blijven snijden door de kit met het plamuurmes langs alle zijden van de demper .
5

Haal de demper uit de buurt van de schoorsteen . Houd de demper lichaam en maak de ketting of stang van de demper . Stel de demper lichaam naar beneden en trek de ketting of stang uit de schoorsteen .
Damper Inside Haard Throat
6

Open de open haard deuren en verwijder alle resterende hout en de houten rooster . Leg plastic in de bodem van de haard .
7

Stap in de open haard en een zaklamp omhoog door de schoorsteen , zodat je in staat om de demper te zien zijn . Controleer op schroeven of bouten waarmee de demper om de open haard keel .

Til
8 aan een kant van de klep als het zit op studs uit de open haard muur. Pak de zijkanten van de demper als je eenmaal hebt de ene kant op en los te haken uit de tegenovergestelde studs. Sluit voorzichtig de klep van de open haard .

Verwijder 9 de schroeven waarmee de demper op de schoorsteen keel muren als uw demper gebruikt schroeven . Afhankelijk van het model , is het noodzakelijk een schroevendraaier of moersleutel gebruiken . Houd de klep op zijn plaats tijdens het verwijderen van de laatste twee schroeven . Laat de klep en trek hem uit de open haard .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1002013262.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.