Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een propaantank wijzigen

Het veranderen van een propaantank op een gas barbecue is makkelijker dan het lijkt . Zodra u vertrouwd bent met de onderdelen van een propaantank en de stappen die worden, zult u in staat om de tank te veranderen als een pro.Things Je
Wrench
Kleine kwast
Zeepoplossing
Toon meer instructies
het verwijderen van de Tank
1

Zet de gastoevoer uit door de klep met de klok mee . De ventielschroef bevindt zich aan de bovenkant van de tank
2

bepalen welk type verbinding de propaan tank . Intern of extern . Voor interne verbindingen de gasleiding is verbonden met de tank aan de binnenkant van de gasklep . Deze verbinding heeft een zeskantmoer en vereist een sleutel voor het aansluiten en verwijderen . Ga naar stap 3 . Voor de externe aansluitingen van de gasleiding wordt aangesloten op de tank aan de buitenkant van de gasklep met een Marshall soort toppunt moer. Deze moer is een grote plastic moer met ribbels die kan worden aangesloten en met de hand verwijderd . Ga naar stap 4 .

Locate 3 de zeskantmoer dat de gasleiding verbindt uit de grill in de klep opening. Met behulp van een sleutel , schroef de moer met behulp van de klok mee .
4

Als uw gasleiding extern is verbonden met een Marshall soort toppunt moer , kunt u de klep verbinding draai je handen te gebruiken . Draai het toppunt moer in een tegen de klok in .
5

Til de tank af van de grill platform.
6

Wissel uw oude tank voor een nieuwe tank op een winkel die deze service biedt . De meeste lokale tankstations en bouwmarkten bieden deze uitwisseling . U kunt uw oude tank vullen bij een centrum dat propaan brandstof voorziet .
Bevestiging van de nieuwe tank
7

Plaats de nieuwe of opnieuw gevulde tank op de grill platform met de klep opening naar de grill van de gasleiding .

Sluit 8 de gasleiding aan de klep opening , met behulp van een tegen de klok als het hecht aan de binnenkant van de klep . Met de klok mee, als u het toppunt moer of een externe bevestiging .
9

Test de verbinding . Breng een professional of zelfgemaakte ( zie tip hieronder ) zeep oplossing om de klep verbinding met behulp van een klein penseel . Open langzaam de cilinder klep met een halve draai . Als er geen luchtbellen , wordt uw tank veilig aangesloten .

Furnace Schoorsteen Installatie

houthaarden ooit werden uitsluitend gebruikt om warmte te bieden voor het huis en een gemetselde schoorsteen droeg de rook weg . De uitvinding van de moderne ovens , gemaakt efficiënt en veilig thuis verwarming wanneer ze zijn geïnstalleerd en goed onderhouden. Ze bieden een aantal opties voor het verwijderen van de verbrandingsproducten naar buiten . Verschillende soorten Liners Wanneer de verb

Meer dan ooit